EN UPPFRÄSHING

I reklamsamarbete med Bobbys Hårstudio och Hairtalk Extensions

Äntligen. Tid hos Bobby på Bobbys Hårstudio och min frisör Tilda som gjort mitt hår i fyra år drygt nu. Vi pratade om det idag, hur länge jag gått hit. Jag behöver inte säga någonting. Hon vet exakt hur jag vill ha det och vi gör ju samma sak var varannan månad. Jag är inte mycket för förändring, att testa något crazy och coolt. Jag vill vara klassisk, axellång, brunt hår. Det är alldeles bra för mig.


Tilda börjar med att ta ut mitt löshår från Hairtalk Extensions . PÅ den här bilden har jag bara mig eget hår och jag har inte så mycket löshår i . Samma längd som mitt eget hår, bara en förtjockning. Tejphåret är ljusare än mitt eget för att få in lite skiftningar. Sen färgar hon botten, tar bort det grå och lägger i en kall, kall toning. Jag gillar ju inte när det drar åt varmt så vill vara så askig det bara går.

Som ni ser är tejpten supertunn och förstör inte det egna håret som tvärtom växer bra. Det går att locka, blåsa, föna, tvätta precis som vanligt. Jag byter hår kanske en gång/år. Älskar Hairtalk Extensions, just för deras revolutionerande metod med tunn, tunn tejp

Kall toning och sitta en stund. Den släpper oftast efter några veckor och då blir jag varm i tonen eftersom jag har mycket rött i mitt bruna hår. Det är klart man kan gå till Bobby varannan vecka men där går gränsen.

Här har vi satt i mina Hairtalk extension. Tilda har blåst och toppat mitt hår. Det är lite fylligare och något kallare i tonen.

Jag har också vågat mig på en lugg, ganska fint men vill ha den så pass lång att jag kan få den bakom öronen. Försöker alltid boka en tid så sent det bara går på kvällen och idag var det bara jag och en kund till. Sedan åkte jag raka vägen hem och gjorde en Caprese som jag skottade i mig vid köksbordet. Håret doftar magiskt och är lent och så mjukt.

Jag äter även två st av Bobbys  Superhair varje dag. Både bra och dåligt. Bra för hår och naglar växer som ogräs och jag skulle aldrig äta dem år ut och in och rekommendera dem om de inte fungerade. Det dåliga är att jag måste gå oftare till Tilda eftersom håret växer fort.

Till bokning

Till Bobbys Superhair