LENNART, SHATILLA OCH EN FRÅGESTUND

Så var helgen till ändå. Ändå en trevlig sådan. I fredags mötte jag upp Lennart på söder, det är ju min gamla kollega från tiden på servicehuset Väderkvarnen i stan. Det är 32 två år sedan vi jobbade tillsammans och har hållit kontakten sedan dess. Lennart jobbar fortfarande kvar fast nätter och har blivit vaccinerad.

Jag hade tänkt mig en lugn kväll, vara hemma vid 21 men han tjatade hem mig till sig, vi köpte korv på vägen, drack massa vin och lyssnade på Toto och skattade åt gamla minnen. Så otroligt härligt. Jag tror klockan var över 00 när jag åkte.

Igår tog jag tvärbanan till Äppelviken i Bromma vid 14 och så mötte Shatilla upp mig och vi tog en lång promenad vid vattnet. Också gammal kollega från Aller men ingen av oss jobbar ju kvar, jag har känt Shatilla i ca 20 år nu. Minn exakt när vi sågs första gången, det var på en tillställning på någon herrgård, jag var där för att göra vimmel.

Också legat platt som en fisk på balkongen och solat idag samt skrivit klart ett uppdrag för AVA stories. Och lämnat tillbaka en väska jag beställde som var så ful när den väl kom. Lennox är ju hos sin pappa denna helg och kommer på fredag igen.I morgon kväll ska jag till läkare Calle på Forma Vita. Vi ska köra en frågestund kring fillers och botox för folk har så många frågor och funderingar. Är det någon fråga du funderar på så tar jag med den, och inga frågor är för dumma men ställ dem innan 17 i morgon så jag hinner få med dem.