MAJBLOMMAN 2021

Så peppad på att årets insamlingskampanj och försäljning av Majblomman startar idag.  Detta år, 2021 års majblomma har zebra- och tigerrandiga kronblad och tunn tyllbotten och det är Axel 13, Hana 10 och Mohammed 12 har tillsammans tagit fram den kanske mest spektakulära blomman i Majblommans 114-åriga historia.

Jag brukar vara med och stötta den här insamlingen eftersom det går till att motverka något så otroligt viktigt som arbetet mot barnfattigdom i Sverige. Nu, mer än någonsin är det oerhört svårt för många barn vars familjer blivit hårt påverkad ekonomisk av covid men det är ju inte bara brist på pengar som kan ställa till det. Psykisk ohälsa kan drabba barn både indirekt och direkt. 

Många familjer har inte råd att betala för internet hemma, eller en dator och då blir det förstås orimligt svårt att hantera sin skolgång på distans. Klyftorna i Sverige ökar lavinartat och vågar inte ens tänka på vilket helvete många barn har.

Vill ni hjälpa mig att samla in pengar som går till Majblomman arbete för att motverka barnfattigdom? Jag har startat en egen insamling till förmån för Majblomman så pengarna går dit.

Klicka på länken

Du kan även starta din egen insamling eller dela min. Eller så kanske du vill köpa en digital blomma och inte alls gå via min insamling. Pengar in och det är det viktiga.

Köp den digitala majblomman nu här. 

Och jag ska redovisa löpande hur vi ligger till. Förra året var ni fantastiska. Få se om vi lyckas komma upp i en bra summa i år igen. Stort tack på förhand