ANNONS

FORMA VITA-ETT TAG SEDAN

/

                                I reklam för FORMAVITA

4F18F42E-D2D1-469F-9515-1A72685B282E

Det var ett tag sedan jag var hos Calle. Innan den här bilden är tagen hade jag varit där veckan innan och tagit bort fillers med Hyalase. Det är ett ämne som bryter ner hyraluronsyran vilket fillers består  av och det  verkar direkt. (bra att veta om man måste korrigera om en injektionsbehandling inte blivit som man tänkt, inte gjorts med finess etc,  så på den här bilden ser jag ut som jag gör naturligt.

Vi tog bort all fillers för att börja om från början helt enkelt och under ena ögat hade jag fått en konstig påse som jag inte tror beror på fillers. Denna bild för att visa att det inte är någon superskillnad. Många tror att när man gör en behandling så går man därifrån och ser helt annorlunda ut. Inget kan vara mer fel. Jag kanske är mer hålögd, ser tröttare ut på den här bild.

5D84A2C3-6E0C-4A94-9E06-4596783E2727

Här spritas det ordentligt på stolar och bord och man får inte komma två stycken utan ensam, inget sällskap. Vi pratade lite om den nya lagen som kommer i sommar. Förslaget i lagrådsremissen  som syftar till att stärka skyddet för den enskilde och innebär bland annat att endast läkare eller tandläkare med relevant specialistkompetens ska få utföra skönhetsoperationer samt att endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor ska få utföra estetiska injektionsbehandlingar såsom exempelvis fillers.

9CF95A61-96DE-4140-AF38-D8F6C6C45F72

Det är väldigt bra och jag uppmanar inte någon att göra injektionsbehandlingar, det är upp till var och en men OM  man nu har beslutat sig för att göra det så tycker jag man ska se till att gå till en legitimerad och duktig utförare så man känner sig trygg.

Inga större förändringar görs. Vi använder som vanligt materialet Juvederm från Allergan, jag har blivit mörk under ögonen, mycket av det beror på min melasma, pigmentförändringar och det kan inga fillers råda bot på, bara IPL som jag är inte vågat mig på eftersom jag har så mörk hud, men det som händer när man lägger filler är att håligheten förändras och det mörka ser inte lika mörkt ut.

Jag biter ju också ihop käkarna mycket och får starka käkmuskler som jag gör att jag blir bred. Jag tycker inte det är så snyggt så vi lägger botox där för att få muskler att slappna av. Jag tycker vi hittat en bra väg framåt för att mer bibehålla än förändra och som sagt, jag vet ju att Calle har stenkoll på proportioner och balans i ett ansikte så man inte gör tex jättestora läppar till ett litet ansikte, allt handlar om symmetri, att man bara ser mer utvilad ut. Men det där har jag pratat om tusen gånger. Alla människor gör sina egna val, det här är mitt.

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00