MAMMAN OCH SYSTERN

Så kom de då från Örebro, mamma och systern vaccinerade och krambara. Lyckan i att äta kilovis med godis, blodig oxfilé och några glas vin under en filt av blodsband. Så mysigt. Det enda vi gjorde var att ta en promenad till ICA Bea här för att köpa ännu mer godis än  vad jag redan köpt hem.

Jag lagade biff Rydberg, och så tittade vi på ”Lets Dance”. Lennox kom förbi och sa hej (pappavecka) och så gjorde vi inte så mycket mer. Jag pratade en del med mamma hur det var när hon växte upp, när hon flyttade till Bryssel som blyg, ung ungdom och hur det var att komma tillbaka till Sverige som gravid -66, det enda hon ägde var kläderna i sin resväska.

Jag sov i Lennox säng och mamma och syrran sov i min säng. Vaknade vid 9:30 och gjorde frukost ägg, grönsaker, smoothie och smörgås. Försökte fresta med ägg och bacon men det ville de inte ha. Vid 13 åkte de (det är dyrt för dem med hundvakt hemma i Örebro (Mamma betalar per timme, kanske du känner någon som vill låna två hundar ibland gratis eller till en låg penning) Det blir väldigt tomt när de åkte. Jag gubbsov och vaknade med saliven rinnandes nerför hakan. Sedan blev det kväll, natt och måndagmorgon.