ANNONS

KUL APP

/

121669054_3371386889581140_409007232248027868_n

Jag vet inte hur det är med er men jag är ingen matmänniska direkt i köket. Min mamma avskyr att laga mat fast hon lagar fantastisk mat, men utan att skamma henne (vi äger ansvar själva att förändra) så har jag alltid hört henne sucka och pusta över matlagning. Jag har mina stående rätter hemma.

Det alterneras mellan Biff Rydberg, ofta gjord på biff och ibland oxfilé. Spagetti och köttfärsås, asiatisk kycklinggryta med ris, pankokyckling, hamburgare, korv stroganoff, revbenssjäll med coleslaw, pasta carbonara och lasagne. Lite så går det runt, runt. Lennox äter inte fisk här men hos sin pappa, haha, lustigt.

De veckor jag är barnfri är jag tyvärr väldigt slarvig med middag. Rasslar ihop det jag har. Häromdagen surfade jag runt och hittade en kul app som hette Ingmar.se. Det är en app som matchar ingredienserna du har hemma med recept du kan göra nu. Det minskar matsvinnet eftersom du baserar din matlagning på det du har hemma och inte det du måste köpa hem. Samtidigt ska det även hjälpa människor äta mer varierat och hälsosamt eftersom de upptäcker recept de annars inte skulle laga. Fanns en massa att hitta här, bara ett allmänt tips.

unnamed-22

På tal om mat så var Sofie här igår kväll och åt just biff Rydberg och drack ett glas vin och ät choklad samt en superäcklig efterätt jag köpt (jag åt upp hennes)

unnamed-21

Cissi Wallin skrev det så bra i en post nyligen.

Jag har för övrig släppt den skavande ångesten över att inte vara en  huslig och pysslig kvinna och mamma. Den normen är ju väldigt stark, så tog ganska många år att landa i att jag inte tycker det är kul, ens värt mödan att baka egen tårta från grunden varje högtid (eller någonsin) Slänga upp en miljon gärna snyggt hemmagjort pynt, duka snyggt och sådant där. Tycker det är för mycket bök och stök för att  andra ska tycka man är duktig och allmänt kvinnovärdig”

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00