ANNONS

LENNART, SHATILLA OCH EN FRÅGESTUND

/

F2D2C8D9-85CB-4087-B610-1EF7AE5E99BA

Så var helgen till ändå. Ändå en trevlig sådan. I fredags mötte jag upp Lennart på söder, det är ju min gamla kollega från tiden på servicehuset Väderkvarnen i stan. Det är 32 två år sedan vi jobbade tillsammans och har hållit kontakten sedan dess. Lennart jobbar fortfarande kvar fast nätter och har blivit vaccinerad.

227C7943-3430-4254-904E-B1C959F701E3

Jag hade tänkt mig en lugn kväll, vara hemma vid 21 men han tjatade hem mig till sig, vi köpte korv på vägen, drack massa vin och lyssnade på Toto och skattade åt gamla minnen. Så otroligt härligt. Jag tror klockan var över 00 när jag åkte.

Igår tog jag tvärbanan till Äppelviken i Bromma vid 14 och så mötte Shatilla upp mig och vi tog en lång promenad vid vattnet. Också gammal kollega från Aller men ingen av oss jobbar ju kvar, jag har känt Shatilla i ca 20 år nu. Minn exakt när vi sågs första gången, det var på en tillställning på någon herrgård, jag var där för att göra vimmel.

812E540B-BD31-444D-BF67-DF979F986B11

Också legat platt som en fisk på balkongen och solat idag samt skrivit klart ett uppdrag för AVA stories. Och lämnat tillbaka en väska jag beställde som var så ful när den väl kom. Lennox är ju hos sin pappa denna helg och kommer på fredag igen.

I morgon kväll ska jag till läkare Calle på Forma Vita. Vi ska köra en frågestund kring fillers och botox för folk har så många frågor och funderingar. Är det någon fråga du funderar på så tar jag med den, och inga frågor är för dumma men ställ dem innan 17 i morgon så jag hinner få med dem.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

MAJBLOMMAN 2021

/

9CD3832B-2052-45A3-ABB9-A33AFC5743C2

Så peppad på att årets insamlingskampanj och försäljning av Majblomman startar idag.  Detta år, 2021 års majblomma har zebra- och tigerrandiga kronblad och tunn tyllbotten och det är Axel 13, Hana 10 och Mohammed 12 har tillsammans tagit fram den kanske mest spektakulära blomman i Majblommans 114-åriga historia.

Jag brukar vara med och stötta den här insamlingen eftersom det går till att motverka något så otroligt viktigt som arbetet mot barnfattigdom i Sverige. Nu, mer än någonsin är det oerhört svårt för många barn vars familjer blivit hårt påverkad ekonomisk av covid men det är ju inte bara brist på pengar som kan ställa till det. Psykisk ohälsa kan drabba barn både indirekt och direkt. 

A1FFD86E-04C3-4240-A283-A8C41CC0D723

Många familjer har inte råd att betala för internet hemma, eller en dator och då blir det förstås orimligt svårt att hantera sin skolgång på distans. Klyftorna i Sverige ökar lavinartat och vågar inte ens tänka på vilket helvete många barn har.

5BDC9B99-3062-46D0-A726-D8B236EB85A9

Vill ni hjälpa mig att samla in pengar som går till Majblomman arbete för att motverka barnfattigdom? Jag har startat en egen insamling till förmån för Majblomman så pengarna går dit.

Klicka på länken

Du kan även starta din egen insamling eller dela min. Eller så kanske du vill köpa en digital blomma och inte alls gå via min insamling. Pengar in och det är det viktiga.

Köp den digitala majblomman nu här. 

F429D28B-0EC7-4A32-BC0D-83CFE485BACA

Och jag ska redovisa löpande hur vi ligger till. Förra året var ni fantastiska. Få se om vi lyckas komma upp i en bra summa i år igen. Stort tack på förhand

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

FORMA VITA-ETT TAG SEDAN

/

                                I reklam för FORMAVITA

4F18F42E-D2D1-469F-9515-1A72685B282E

Det var ett tag sedan jag var hos Calle. Innan den här bilden är tagen hade jag varit där veckan innan och tagit bort fillers med Hyalase. Det är ett ämne som bryter ner hyraluronsyran vilket fillers består  av och det  verkar direkt. (bra att veta om man måste korrigera om en injektionsbehandling inte blivit som man tänkt, inte gjorts med finess etc,  så på den här bilden ser jag ut som jag gör naturligt.

Vi tog bort all fillers för att börja om från början helt enkelt och under ena ögat hade jag fått en konstig påse som jag inte tror beror på fillers. Denna bild för att visa att det inte är någon superskillnad. Många tror att när man gör en behandling så går man därifrån och ser helt annorlunda ut. Inget kan vara mer fel. Jag kanske är mer hålögd, ser tröttare ut på den här bild.

5D84A2C3-6E0C-4A94-9E06-4596783E2727

Här spritas det ordentligt på stolar och bord och man får inte komma två stycken utan ensam, inget sällskap. Vi pratade lite om den nya lagen som kommer i sommar. Förslaget i lagrådsremissen  som syftar till att stärka skyddet för den enskilde och innebär bland annat att endast läkare eller tandläkare med relevant specialistkompetens ska få utföra skönhetsoperationer samt att endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor ska få utföra estetiska injektionsbehandlingar såsom exempelvis fillers.

9CF95A61-96DE-4140-AF38-D8F6C6C45F72

Det är väldigt bra och jag uppmanar inte någon att göra injektionsbehandlingar, det är upp till var och en men OM  man nu har beslutat sig för att göra det så tycker jag man ska se till att gå till en legitimerad och duktig utförare så man känner sig trygg.

Inga större förändringar görs. Vi använder som vanligt materialet Juvederm från Allergan, jag har blivit mörk under ögonen, mycket av det beror på min melasma, pigmentförändringar och det kan inga fillers råda bot på, bara IPL som jag är inte vågat mig på eftersom jag har så mörk hud, men det som händer när man lägger filler är att håligheten förändras och det mörka ser inte lika mörkt ut.

Jag biter ju också ihop käkarna mycket och får starka käkmuskler som jag gör att jag blir bred. Jag tycker inte det är så snyggt så vi lägger botox där för att få muskler att slappna av. Jag tycker vi hittat en bra väg framåt för att mer bibehålla än förändra och som sagt, jag vet ju att Calle har stenkoll på proportioner och balans i ett ansikte så man inte gör tex jättestora läppar till ett litet ansikte, allt handlar om symmetri, att man bara ser mer utvilad ut. Men det där har jag pratat om tusen gånger. Alla människor gör sina egna val, det här är mitt.

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00