Nu hittar ni mig på VALERIEAFLALO.COM

IMG_6450 (1)

I kjol och topp från vår höstkollektion.

Kära vänner,

Nu är det äntligen dags!

Peppen!! Från och med i morgon så hittar ni bloggen och mig här på:

WWW.VALERIEAFLALO.COM

WWW.VALERIEAFLALO.COM

WWW.VALERIEAFLALO.COM

Skriv in adressen nu sötisar:)

Idag är nämligen sista dagen som bloggen ligger här under Damernas.se och det känns såklart lite vemodigt att lämna alla gulliga kollegor och roliga samarbeten men ändå väldigt spännande att få ha sin egen plats och värld att leva i. Det har varit riktigt roliga 4 år här men nu är det dags att vända blad och utveckla mitt eget koncept.

För er blir ju allt detsamma, bara på en ny adress som är mitt namn;)

Självklart så kommer jag att få all proffshjälp från United Influencers och för er som läser här så kommer det bli mycket mer av allt det goda som jag vill ge er. Jag planerar att göra mycket mer rörligt material där ni verkligen ska få följa med mig in i vardagen och lära känna mig ännu mer.

Hoppas att ni kommer att gilla det!

valerie hejdå

Så, puss och kram till alla ni underbara och fina läsare som finns här.

Nu väntar det nya äventyr, hoppas att ni hänger med!

Stor kram

WWW.VALERIEAFLALO.COM

LOADING..