En film från huset idag!

Hej vänner!

Lovade ju att visa er senaste nytt från huset och här kommer en liten film som jag gjorde idag till min Youtube-kanal. Vi åker ju ut dit varje dag minst en gång för att prata med dom som jobbar där och för att kunna hålla koll på bygget. När man inte är där blir det lätt fel av den enkla anledningen att man gillar olika. Vi är inne på 10 månaders renovering och även om man kan tycka att det ser ut att vara mycket kvar ( vilket iof är) så har vi kommit helt galet långt!!

Så stolt jag är över oss som team att vi nu tagit oss igenom detta.

Förresten så missar ni väl inte att bloggen oh jag från och med tisdag flyttar till ny adress. Då hittar ni mig på:

www.valerieaflalo.com

Missa nu inte det och mitt tips är att lägga in det i bokmärkesraden eller på helskärmen om du tittar in från mobilen. Så behöver du inte missa vart jag tar vägen, jag kommer ju finnas kvar fast på min egen adress.

Ha en fin söndag nu.

Kram

 1. Ulrika skriver:

  Hej,
  Kommer bli så himla fint i erat hus. Jag undrar vilken fönsterleverantör ni använt er av.

 2. Åsa skriver:

  Följer självklart med till din nya sida:) Superkul och spännande, tycker din blogg har förbättrats massor senaste tiden. Verkligen roligt att du börjar med rörligt material, måste berömma din enormt positiva känsla för erat husbygge. Även om jag förstår att det är väldigt tufft för er med byte av boenden, väntan, fel och problem på vägen, så lyser det glädje över dig för huset:) Tack för att du delar med dig! KRAM

 3. Jäkla snygga fönster. Kommer bli superfint!! Roligt när du filmar, fortsätt med det ifrån huset!!
  Kram Anette i Lidköping

  1. Valerie skriver:

   Vad kul att du gillar! Lovar att det kommer att komma mycket mer av huset nu när allt går så fort frammåt.
   Kram och tack för att du kikar in här hos mig.

 4. Sanna skriver:

  Undebart!

  1. Valerie skriver:

   Tack!

 5. Anna skriver:

  Gillar verkligen när du lägger upp rörligt material!

Comments are closed.

LOADING..