Lördag & nu flyttar vi igen..

Godmorgon lördag!

Här tog vi oss en lång lördagsfrukost innan det är dags att packa ihop och lämna tiden i Vasastan.

10 månader av olika boenden och nomadliv börjar äntligen lida mot sitt slut. I dag tar vi vårt pick och pack och flyttar ännu en gång, kanske den näst sista om vi har tur.

Den här gången blir det i alla fall mer likt det liv vi snart ska ha i villa. I några veckor nu har vi bott hos våra snälla vänner som varit bortresta, TACK för att ni är så underbara och hjälper oss.

Nu blir det till att bo på Lidingö hos mamma och pappa på obestämd tid, mysigt att bo lite närmre naturen och få känna på villa livet. Mina föräldrar har dessutom en pool till barnens förtjusning! Ser faktiskt fram emot att flytta dit, kunna jogga i skogen och kanske få lite hjälp med barnen.

Vi siktar på att flytta in i vårt hus i slutet av september och håller tummarna för det. Men ännu är det väldigt mycket kvar, det måste tätas, målas, städas och göras klart på alla plan. Massor av saker helt enkelt men vi håller modet uppe och försöker tänka positivt.

Tänkte att ni skulle få se lite av vad vi pysslar med där ute i helgen så missa inte det.

Här kommer det en liten snutt från precis innan fönsterna kom på plats. Kul att se hur det såg ut för bara några veckor sedan. Pust. Haha.

I bland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.

Lutar åt att skratta, eller vad säger ni??;)

Vad gör ni i helgen?

För oss blir det hur som helst först en tur till barnens favoritplats, Vasaparken för lite lek och sen ska jag jobba en sväng. Det börjar dra ihop sig till visning och idag kör vi casting i vårt showroom. Kul!

Kram på er!

Ps. missa inte att jag under helgen tar över Mamas instagramkonto tillsammans med Polarn & Pyret.

LOADING..