En fredag i augusti!

IMG_6366
Hallå på er!

Skönt med fredag igen. Här fixar vi hemma och försöker packa ihop lägenheten. Barnens förskola är stängd så barnen fick följa med en sväng till mitt kontor vilket brukar vara väldigt uppskattat. Vi har ju en supergullig hund där som barnen älskar. Sen gillar dom precis som när jag var liten att titta på alla fina kläder och sitta i ”mammas stol” och leka kontor. Blir nog några framtida ”girl boss” av dom tillslut. Haha.

I går var jag en sväng ute i huset och nu börjar vi se ljuset i tunneln, ser ni så fint det blir med fönsterna? Ä l s k a r dessa fönster Varje dag händer det massor!!

Jag är så pepp på att flytta in och få börja med allt det roliga som inredning och trädgård ni vet, det som man längtat efter.

Ha en fin fredag nu trots regn.

KRAM

 1. Ulrika skriver:

  Hej!
  Så spännande och kul att följa er resa med renoveringen! Blir nog så snyggt! Älskar valet av fönsterna👌
  Måste fråga dig du har skrivit att du sparar ut ditt hår och undertiden hur ofta går/har du klippt dig då? Tycker ditt hår har vuxit så mycket! Äter du några tillskott? När dom har klippt dig hur mycket har dom tagit då ungefär?

  Hur får du till träningen nu när vardagen är igång? Jag tycker det är svårt när man inte är ledig att hinna med. Lika att äta bra och i te stoppa i sig fel när man är på språng när man är trött och inte har nån energi. Har du några tips hur du gör och vill dela med dig?

  Kram och tack för entoppen blogg!!

 2. Sanna skriver:

  Förjobbet tar så sjuuuukt lång tid kommer jag ihåg från våra renoveringar, då tycker man knappa man ser någon skillnad från dag till dag, gör de verkligen någonting om dagarna tänkte jag ofta. 🙂
  Men det är nu det börja hända saker för er! Så himla kul det ska bli att se, du har så bra smak. 🙂

  1. Valerie skriver:

   Ja men visst gör det! Man blir galen ibland när tiden springer iväg och inget händer. Men ibland händer det mycket som inte syns.. jag vet. Tack för att du är med på resan💕😘

Comments are closed.

LOADING..