Välkommen hem till oss!

IMG_6193
 Nu är ÄNTLIGEN alla fönster på plats i huset och vi är så nöjda med hur det blev! Riktigt snyggt och maffigt och precis sådär industriellt lyxigt som vi hoppats.

Hej söndag!

Hoppas att helgen har varit fint. Lite trist väder här i Stockholm med det har vi kompenserat med att ha en lördag för oss själva. Barnen var hos farmor så då passade vi på att äta en god lunch och leta efter möbler och inredning som vi behöver till huset. Vi gjorde oss av med allt när vi flyttade så det behövs många nya saker. Även garderober och annan förvaring måste byggas, blir alldeles mosig i huvudet av att komma på alla lösningar men samtidigt så är det hur kul som helst!

IMG_6194
Utbyggnaden på långsidan av huset är färdig, bara panel och en stor härligt terass uppe på, sen så. Ja, vi ska ju även ha en stor uteplats med sittgrupp och matbord, grill och kanske ett ute kök. Men det tar vi sen, väldigt många beslut just nu som sagt.  
IMG_6195
 Här ser man inte så bra, tre stora fönster är det i alla fall. Vi har täckt över fönsterna pga av hålen runt omkring. Allt måste tätas inne och ute för att allt ska bli tätt.
IMG_6185
Åte en supergod och vegetarisk lunch inne på Matatljen i Enskede, mysigt att det finns lite trevliga ställen runt omkring där vi bor. Bara en cykeltur bort finns denna pärla:)

Kom gärna med tips kära vänner på snygga platsbyggda dörrar eller skjutdörrar. Måste ha en hel del av dessa i huset och det är inte helt lätt att hitta.

Ha en fin söndags kväll nu!

KRAM

 1. Hej Valerie! Skulle bli dig evigt tacksam om du kunde ta reda på vad färgen heter på dina fönster utvändigt! Ha en riktigt fin dag! Mvh Marie

  1. Valerie skriver:

   a! Dom hette granit sa min man:) Hoppas det hjälper annars så får du höra av dig igen.
   Kram

   1. Hej igen:) Jo granit vet jag. Men vill du höra med din man om det är granit 60 eller 70? Tack igen! Mvh Marie

    1. Valerie skriver:

     Ok, fattar. Jag kollar oh återkommer men är ganska säker på att det är den mörka:)

 2. Sanna skriver:

  Spännande att se. Så fint det kommer att bli! 🙂

  1. Valerie skriver:

   Härligt att du tycker det!:) kommer massor av mer nu framöver🌸ha en fin dag nu

 3. Hej Valerie! Fint det blir! Vi är också igång med att renovera vårt hus och ska köpa fönster från Velfac. Är i valet och kvalet om vilken färg vi ska ha utvändigt. Vilken har du valt? Är det granit 60/70/80? Tacksam för svar! Mvh Marie

  1. Valerie skriver:

   Hej Marie,
   Vi har mörkgrå och är jättenöjda med den färgen. En liten sak att ta med sig är att våra fönster blev 6 veckor försenade och kom i tre olika leveranser. MAO stor vårt hus öppet under lång tid vilket var dåligt för vårt hus. Hoppas nu inte att vi fått några fuktskador…

   Bara en sak att kanske vara tydliga med när man beställer från dom. Men annars var allt bra:)
   Kram

   1. Tack för att du tar dig tid att svara! Skulle du snälla vilja ta reda på vad den färgen heter? Tror det kan vara granit 60/70? Har velat så länge nu med färg och det hade varit en hjälp på traven!! Ha en fin dag! Mvh Marie

 4. Tony skriver:

  Hej Marie, såg att du var intresserad av platsbyggda garderober! I vår butik Björklund & Wingqvist har vi garderober från Inaria som är supersnygga. Kommer lite nyheter inbundet hösten som du kanske vill vara bland de första med att testa Hör gärna av dig eller kom förbi butiken så hjälper vi dig. Finns även massor med tapeter o tyger o kika på om du ändå kommer dit! Vi kan nog hitta på ngn bra lösning för dig! Vänligt Tony

 5. Linda skriver:

  Men åh så fint! Blir inspirerad inför vår kommande renovering☺

Comments are closed.

LOADING..