Det blev en dag på stranden

IMG_0073
IMG_0103
IMG_0090
IMG_0085
IMG_0086
 
IMG_0082
Ett sms från en vän i går kväll ledde till en dag på stranden!

Hej hej,

Jaaa! mina vänner det ÄR fortfarande sommar och framförallt när man får en sådan här dag på stranden med vänner i solen.

Tog oss helt enkelt en semesterdag mitt i allt och jag är så glad att vi gjorde det. Vi köpte bullar och saft med oss och packade bilen full med strandprylar och åkte till Saltsjöbadens badplats ute på lilla udden vid Grand Hotell. Där mötte vi upp vänner och hängde sedan där i några timmar. Vill förlänga sommaren så länge det går och framförallt när det fortfarande är varmt.

Sen blev det en sväng ut till huset och nu händer det grejer! Lovar att ni ska få ett längre inlägg om detta men måsta kunna ta lite bra bilder. Hela huset har varit täckt i plastdukar pga regnet men nu ryker dom. Så peppad!

Ses i morgon,

Kram kram

LOADING..