5 tips för att förlänga semesterfeelingen!

Hejhej!

Nu när vi är tillbaka lite mer på riktigt här på jobbet så känns det viktigt att försöka hålla kvar i semesterfeelingen och sommaren. Vi har ju faktiskt fortfarande en hel del fina dagar kvar!

IMG_9898

Hittade den här gamla bilden på mig, precis innan vi gifte oss för 3 år sen. Blev lite sugen på att klippa lite gardinlugg igen, vad tror ni om det?  

Men, det jag ville få fram var ju mina tips på att förkänga sommaren so here we go. 

1. Starta dagen med att njuta av solen.. sitt i fönstret och ät frukost om du inte har tillgång till uteplats eller balkong.

lunch

2.Sitt utomhus på något sätt på lunchen. Antingen kan man lyxa till det med lunch ute på restaurang, vi gillar Mäster Anders här hos oss 😉 Eller så kan man ta med sig matlådan och se till att verkligen ta en paus mitt i dagen. Sitt på en bänk eller på en filt i en park med fina kollegor. Om ni har någon slags planering att göra tillsammans, gör som vi gör hos oss och sätt er utanför jobbet och lapa sol och kaffe i samma veva.

IMG_5711

3. Använd sommarplaggen så länge det bara går! Släng på jeansjackan eller en lång kofta när det börjar bli lite kyligare sen.

ananas frozen

4. Mumsa vidare på goda frukter, i sallader, smoothies och drinkar. Passa på medans det är säsong.

img_2919-892x1338

5. Med mina små hjärtan.. Gör en utflykt av någon sort på helgen. Låna en väns lantställe, eller kanske en liten båttur. Eller åk ut till mitt favoritställe Rosendals trädgård.

Kram!

 1. Loppan skriver:

  Jag röstar för gardinlugg! Perfekt sätt att liksom pimpa upp hösten med! 🙂

 2. Anna skriver:

  Jag har alltid tyckt att du är som finast i lugg! Önskar att jag själv kunde ha lugg men mitt hår är för lockigt tyvärr.

  1. Valerie skriver:

   Det tycker min man också;) tjatar alltid om den där luggen💖

 3. Annika skriver:

  Vilka bra tips. Precis som du säger har augusti mycket att ge om vi har tur. Brukar försöka sitta ute på lunchen och det gör mycket. Ha en fin dag. Kram Annika

Comments are closed.

LOADING..