Mini vacay in Västerås!

IMG_5837
 Hej vänner!

Oj oj oj, vilken helg vi har haft!

I fredags åkte vi till Västerås för att bo över på nya omtalade och alldeles sprillans nya, Steam Hotell som byggts om från ett gammalt ångkraftverk till ett magnifikt hotell i New York klass.

Så kul att för hela familjen att få bli inbjudna till detta VIP barnkalas med godis, lek och vattenland. Kokpunkten ligger vägg i vägg vilket är perfekt för alla kids.

Själva hotellet var riktigt mysigt och det finns även en underbar Spa avdelning som jag inte hann besöka. Men nästa gång ska jag ta mig tid till det, men nu var det ju barnens helg.

Mao, väldigt väl genomtänkt i minsta lilla detalj och man märker att hotellet är byggt med kärlek.

IMG_5852
 Vi vaknade upp till den här fina vyn över Mälaren och alla båtar.
IMG_5855
IMG_5862
 
IMG_5902
IMG_5874
 Efter badland och lek så åt vi middag på hotellets mysiga restaurang! Vi var ett litet gäng som kände varandra sen tidigare Susanne och Åsa som också bloggar:)
IMG_5886
 
IMG_5876
IMG_5891
IMG_5898
Gigantiska fönsterpartier och en takhöjd utan dess like! Helt otroligt coolt hotell.

Tittar in till er igen lite senare, nu ska vi hoppa i kläderna och åka hem till svärföräldrarna på söndags brunch.

Kram kram

 1. Wow, vilket hotell!

 2. Ida skriver:

  Hej,
  Jag undrar var du gör dina fransar och vilken typ av fransar du har? Singel- eller volymfransar. Tycker du är superfin och ser alltid så naturlig ut!!

  1. Valerie skriver:

   Hej hej, tusrn tack! Jag gör mina hos en tjej som heter Ollina som är på Del Carmen skincare vid Vasaparken. Hon gör en egen metod med blandat:) superduktig tjej! Kram

Comments are closed.

LOADING..