I annonssamarbete med NATURAL CYCLES

Hormoner och annat!

IMG_5629

Hej hej,

Alltså, jag måste bara ta upp detta ämne som jag tycker är så viktigt. Ni vet hur mycket jag älskar mina barn! Men samtidigt så känner jag att tre faktiskt är nog och att vår familj är komplett.

IMG_5580

Jag är en av de personer som aldrig egentligen har mått bra av att äta p-piller, jag har testat alla preparat som finns på marknaden inklusive minipiller ( tycker i och för sig att det var lite bättre). Varje gång jag ätit dessa piller har jag blivit nedstämd och hormonell vilket påverkar hela livet.

När jag fick höra om Natural Cycles som är ett helt nytt certifierat preventivmedel blev jag så sugen på att testa. När jag sen fick frågan om att prova på detta kändes det klockrent för mig. Nu har jag hämtat ut mitt första kitt och ska sätta igång med att ta temperaturen. Det kan ta ett antal månader för appen att lära känna min cykel men jag är så positiv så här långt.

Det hela fungerar på ett väldigt enkelt sätt. Varje morgon tar du din temperatur, skriver in tempen i appen och vips får du veta om du är fertil     (röd) eller inte (grön). Supersmidigt och säkert!

Älskar att det äntligen finns ett helt naturligt alternativ, har länge känt att detta saknats på marknaden så jag är väldigt glad att detta finns.

Japp, det blev ett lite mer personligt inlägg detta men jag vet att alla kvinnor funderar kring detta oavsett om man vill bli gravid eller inte.

IMG_5631

För att inte glömma, kan man lägga termometern på telefonen bredvid sängen.

Önskar dig en fin fin dag nu!

Kram

LOADING..