En söndag i juli

 

IMG_5799
 Gokväll,

Vi bor ju för tillfället som ni säkert minns hemma hos några av våra gulliga vänner som är bortresta på semester. Så tacksamma för detta eftersom huset ju inte alls är klart så som vi trodde. Blir det någonsin som man tänkt sig med sådant? Haha.

Men, även om det är en jättefin och mysig lägenhet precis bredvid Vasaparken ( väldigt praktiskt med barnen!) så vill man utanför stan på helgerna och njuta av skärgården och alla mysiga platser som finns.

IMG_5782
 I dag ville vi åka och bada men vädret var lite sisådär. Som tur var så kom solen fram i samma stund vi kom fram till Strömma krog, blev en spontanlunch där i stället. Väldigt mysigt ställe och god mat!
IMG_5815
IMG_5810 (1)
 Tog min favorit, Toast Skagen. Mmmm. 
IMG_5805
 
IMG_5793
 Älskar mitt rosa marmorskal från Richmond & Finch!
IMG_5797

Nu är vi hemma igen och mätta efter ett stort lass av söndags pizza. Orkade inte laga och alla var väldigt sugna.

Johan nattar barnen och jag sitter och väntar på att sätta igång ett nytt avsnitt av Ozark på Netflix.

Vi har sett klart Californication som jag älskade och jag tycker att det är lite svårt att bli kär i en ny serie så här snabbt inpå men nu ger vi den här en chans. Tycker att den känns bra såhär långt.

Dags att duka upp lite snacks tror jag bestämt. Ha en mysig sommarkväll nu!

Kram

 1. Loppan skriver:

  Bloodline – Snygg omgivning o familje drama

 2. annie skriver:

  Vad roligt att höra, jo, det var fler hemmamiddagar för några år sen minns jag. Ser gärna inlägg om fransk mat (du är väl halvfransk) om man får önska…ha det fint

 3. Jenny skriver:

  Måste tipsa om Happy Valley……den är fantastisk.

 4. annie skriver:

  Hej Valerie, har följt din blogg flera år nu, undrar om du någonsin lagar mat själv, eller din man. Dina inlägg visar frukost, lunch, fika och middag ute. Är det helt enkelt något ni ej prioriterar, laga mat hemma. häls Annie

  1. Hej Annie, vad roligt att du varit med så länge, det blir jag så glad att höra:) Jo absolut! Vi lagar middag varje dag mycket mer hemma än vad vi gör ute. Älskar att laga mat. Kanske du missat? Det senaste året har jag inte bloggat så mycket om just vårt hem pga att vi inte har haft något utan bara hyrt i 2a hand. Så fort vi flyttar in i vårt eget hus med våra egna saker kommer bloggen att svämma över av just mat och inredning!:)

Comments are closed.

LOADING..