Det där med vårt tvättberg!

Via
Bianca äter gärna själv och har faktiskt gjort sen hon kunde hålla i en sked. Gissar att det blir så med barn nr 2 som hela tiden ser vad syskonet gör. Saknar vårt Spanien så mycket nu när jag tittar på dom här bilderna!
IMG_0094

Hej vänner!

Hoppas att allt är bra idag. Här är det fint i alla fall och vi börjar sakta men säkert komma in i livet med 3 barn, dagis, skola, jobb och aktiviteter.

Du kanske minns att jag för en tid sen berättade om hur stor skillnad det blev när vi blev 5 i familjen och då tänker jag speciellt på vårt tvättberg!

Jag har alltid varit av uppfattningen att barnen ska få leka fritt och att vi inte behöver akta oss för att grisa ner. Mitt motto är att allt går att tvätta och att om man inte använder dom fina kläder man har växer barnen snart ur dom. Dessutom så älskar jag att se mina barn utvecklas och lära sig saker och som mamma är det ju bara det finaste man kan få uppleva.

Barnen har dessutom alltid fått äta själv när dom varit redo för det och även om det blir mycket kladd precis överallt så har jag alltid tyckt att det varit ok. Tvättmaskinen har gått varm och jag har varit av den uppfattningen att ett smutsigt plagg går alltid att tvätta medan en avbruten lek får man aldrig igen;)Vi har en tvättmaskin uppe i lägenheten som vi oftast använder men ibland när vi har mycket tvätt så tvättar vi i källaren. Smidigt att ta med några tvättkapslar i stället för hela paketet också..

IMG_1705

Det första jag gör när barnen kommer hem från dagis är att lägga in alla kläder i maskinen och sätta dom i badet. Jag har alltid älskat att gosa och mysa och för att vi inte ska bli sjuka hela tiden så har det funkat bra. Barnen tycker om att leka i badet och jag tänker att vi kanske minimerar sjukdomarna, alltså, bra för alla.

LOADING..