Köksinspiration

going_grey_dark_grey_5_1024x1024-1

Hej måndag!

Hoppas att veckan börjat bra på alla sätt. Här har det varit full rulle på jobbet och massor av planering inför den här hösten, det händer massor och det är bara så kul!

Lite parallellt med allt annat så håller vi ju även på med moodboard till huset och känner på vad vi vill göra!

Just nu ligger köket på ovanvåningen men eftersom vi vill ha 4 sovrum på samma plan funderar vi på att flytta ner allt det ”sociala” och ha kök, vardagsrum, matplats och tv rum där nere. Tycker om känslan av att dela upp det så det blir lugnt på ovanvåningen och lite mer privat.

Det som vi just nu funderar på är köket, takhöjden på nedre plan är lite lägre än på ovanvåningen men vi tror att en utbyggnad av huset kommer att lösa problemet. Jag kan absolut tänka mig att vårt kök kommer se ut lite som på bilden och sparar den direkt i min köks mapp. Älskar materialvalen, fönstren tillsammans.

Återkommer med massor av mer tankar kring vår renovering!

Ha en fin dag nu

 

 

 1. Älskar din blogg!
  Gick genom samma process som ni ska gå igenom nu, med en total make over av hus.
  Ska bli så spännande att få följa er resa. Kommer säkerligen bli superfint!
  Kram

 2. Camilla skriver:

  De är så bra att ha sovrum på övervåningen och kök och annat på första våningen. Ni kommer nog inte ångra om ni flyttar ner det! Då är det inte heller hela världen om det är lite stökigare på övervåningen till vardags:), och så blir det ganska lätt att hålla ordning och rent på bottenvåningen och det är ju där man är mest på dagtid.
  Blir kul att se er renovering!

 3. Mia skriver:

  Vill också tacka dig för en så inspirerande blogg med så mycket värme och känsla i. Jag vill också passa på att gratulera till hela familjens nya roliga husprojekt!!! Jag lovar att barnen kommer att älska sitt nya hem med trädgård och närhet till nya kompisar i kvarteret. Inspirationsbilder till köket är ju underbar. Det ska bli så kul att följa hela inredningsresan…………..

 4. Lena skriver:

  Grattis till huset! vilken härlig tid ni har framför er! Ser fram emot att få ta del av er ”resa”!

 5. Emma skriver:

  Tack för en fin blogg, och underbara kläder. Jag vill bara säga att Tekla som arbetar i butiken på Moodgallerian är fantastiskt trevlig, och tillmötesgående. Även om jag uppskattar att handla hos Tekla skulle jag verkligen önska att vi får mer av dina kläder i Göteborg. Tack!

Comments are closed.

LOADING..