Lovely tjejlunch på Ett hem

IMG_1890
Fick en helt fantastisk liten grönsaks dipp med primörer och tryffelmajonnäs. Tryffelmajonnäs måste för övrigt vara det godaste som finns..!!?
IMG_1893
IMG_1897
Fölsetjejen!
IMG_1904
IMG_1905

FullSizeRender_1
IMG_1909
Orangeriet är mysigaste platsen att äta på om man är ett lite större gäng som vi var. Mysigt också när himlen öppnade sig och vi satt här inne med regnet piskandes mot rutorna, åt och drack och njöt i fulla drag!
IMG_1911
IMG_1915
IMG_1934
IMG_1942
Min outfit för dagen! Grå spetskjol och topp från ”Valerie”. Haha känns alltid lite lustigt att skriva så, ja ni fattar!
IMG_1947
IMG_1950
IMG_1955
IMG_1958
IMG_1960

Hej vänner och hej söndag!

Vilken skön dag. Vi fick världen mysigaste dag och kväll i går, först lyxig och härlig tjejlunch på Ett Hem för att fira min vän Linda som fyllde år. Sen vidare för att möta upp min man och ha en riktig date för fösta gången sen Leonie kom. Lå lyxigt och härligt och jag kan verkligen rekommendera Lilla Ego om du ska ut och äta, helt underbart gott och vackert presenterat. Helt i min smak.

Nu tar vi söndags kväll här hemma. Barnen har somnat utmattade och glada efter muffinsbak hos farmor och jag och J tittar på Kristallen, missa förresten inte att rösta på Anna Brolin som ju är en av mina fina ambassadörer och vänner men framförallt en grym sportjournalist och mamma.

Ha nu en mysig söndags kväll

LOADING..