På en favoritplats

IMG_1213
IMG_1215
IMG_1220

IMG_1216

IMG_1222
IMG_1224

IMG_1238
IMG_1233
IMG_1258
IMG_1274
IMG_1295
IMG_1316
IMG_1324
I dag har vi haft en så mysig dag ute på Rosendals trädgårdar, vi hade tur med vädret och sol hela dagen. Sista dagen på sommarlovet för både Nicoletta och Leonie, Bianca har redan tjuvstartat på dagis och i morgon börja lilla L. Det är med minst sagt blandade känslor!

Hej vänner!

Ja, då är dagen kommen. Vår lilla bebis ( ja men det känns ju så..) ska börja dagis och vara helt utelämnad utan varken sin mamma eller pappa om dagarna!! hjäälp!!

Det positiva är att hon kommer att gå i samma grupp som Bianca vilket lugnar mammahjärtat en aning, då har dom liksom varandra tänker jag.

Men vi är i alla fall redo med dagiskläder, gummistövlar, gallon ställ och fleecekläder som har hämtats från Biancas låda vi sparat. Ska bara se om JAG är lika redo i morgon.

Sov gott nu,

KRAM

 1. Marie skriver:

  Måste tacka dig Valeri. Tack vare alla dina vackra foton du lagt upp så upptäckte jag Rosendals trädgårdar! Så nu när jag var i Stockholm sist letade jag på det. En underbar oas, där lunch och fika avnjöts. Tack!!

 2. Camilla skriver:

  Hej, vilka fina byxor! Är det din design, eller kan jag hitta dem någon annanstans? Ha en fin dag, hälsningar Camilla

  1. Valerie skriver:

   Hello, nej tyvärr! Köpte dom på en Tokyo resa?

 3. Hej, gillar verkligen din blogg. Känns jordnära och sympatisk. Jag såg dina byxor i senaste inlägget, så fina! Är det din egen design? Eller har du köpt dem någon annanstans? Ha en bra dag, cCamilla

  1. Valerie skriver:

   Hej tusen tack! Dom är tyvärr köpta i Tokyo för en tid sedan. Kram

Comments are closed.

LOADING..