Sommar Stockholm- en dag till havs

IMG_0584
I går hade vi en så härlig dag med barnens farfar och fru på deras båt. Vi puttrade runt i Stockholms alla kanaler och åkte sedan ut till Fjäderholmarna för att äta lunch, fika och leka lite. Barnen älskade att vara där, det fanns både gunga och lekplats.

Hallå där,

Just nu pågår det packning för fullt för i kväll kör vi ner till Skåne för att ha några dagar tillsammans med min syster och barnens kusiner. Älskar att åka ner till deras mysiga hus i Nyhamns läge och njuta av all den goda maten, sällskapet och allt mysigt som finns att göra där. Håller tummarna för lite fint väder så vi kan få en sväng på stranden, vore super. Finns ju ingenstans som jag tycker så mycket om att bada som just där.

IMG_0594
IMG_0607
Varmrökt lax från Fjäderholmarnas egna rökeri är ett måste.
IMG_0601
IMG_0595
IMG_0625
IMG_0626
IMG_0630
Blev en skön dag och framför allt var det skönt att lämna stan och få andas lite frisk skärgårds luft. Blir lätt att man hänger på alla parker i stan så det var kul med en liten båtutflykt!

Nej, nu blir det lunch och så ska jag ju fota det nya och fina som har fått en plats här hemma.

KRAM

LOADING..