Är så kär i något

IMG_8692
Känslan av att sitta här under, ensam eller med hela familjen och med bordet uppdukat av massor av gott. Den. Livets liv! 

Köpte den här Balinesiska parasollet härom dagen i en underbar butik i Malaga som heter Kan Kana. Fanns massor av coola saker som jag vill ha men eftersom vi bara här här ibland så får vi ta det nästa gång.

IMG_8696
Hjärtan i guld och eleganta tofsar ( är inte så mycket för detta hemma men HÄR är det så fint!!) Det passa med en mer bohemisk och avslappnad stil tillsammans med lite mer modernt. Blir en fin kontrast.
IMG_8676
Glasflaskorna har jag köpte för en billig peng på den lokala vintage marknaden som är här på söndagar. Älskar glas i olika nyanser, måste köpa fler känner jag! Hahaha blir lätt så när jag hittar något jag gillar, då vill jag ha allt!!
IMG_8698
Passar fint till parasollet tycker jag.

Heeejjj!!

Vilken dag vi har haft! Bianca har en dagiskompis som i år semestrar i grann staden så i dag har vi hängt i deras fantastiska hus med stor pool till barnens förtjusning. Här har vi en ganska liten ( men naggande god) pool så i dag har dom varit helt lyriska. Det blev lunch nere på playan och sen lite mer bad. När vi kom hem så hade min syster med familj hunnit hit så då blev det cava på terassen.

Kvällen har bestått i att montera, minns du att jag berättade om vårt terass projekt? Loungemöbler har inhandlats och står nu mysigt i ett av hörnen här ute och jag måste bara säga att wow, det blev precis så bra som vi hoppats. Bilder kommer men jag var så trött när vi var klara och barnen skulle nattas att  det helt enkelt får bli i morgon.

Vi har världens utsikt här i alla fall med den glittrande bukten som på kvällen är lite extra vacker med alla tända ljus.

Ska sätta mig i våra nya fluffiga lounge möbel och blicka ut nu.

See sen hörni.

KRAM

  1. Hittade hit av en slump och såg att ni har hus i Almunecar! Vi har precis köpt en villa i grannbyn, i Monte Los Almendros och är ute efter möbler så tack för tips! Affären i Malaga ska jag verkligen åka till??

Comments are closed.

LOADING..