Love time..

IMG_8472

Hello torsdag.

Kan inte fatta att det redan är torsdag och fredag och helg i morgon! Veckan har sprungit förbi igen. Gillar ju som bekant helgerna väldigt mycket och speciellt nu på sommaren när det finns så mycket att göra och vi får vara tillsammans hela familjen.

Någon tyckte att min man såg lite trött ut på jobbet idag vilket fick mig att tänka efter, så nu ska jag vara lite ärlig. Kanske någon dessutom kommer tycka att jag är en egoistisk och hopplös förälder..

Men, är ni fler än jag som precis kommit hem från semestern och någonstans där inne känner att ni fortfarande är i behov av semester??

Jag menar en barnfri semester med sovmorgnar, frukost i sängen och lata dagar på stranden med en bok i handen och iiiingen som pockar på din uppmärksamhet?? gissar att det finns några till som jag. Tänk att få gå ut och äta med sin man på tu man hand och faktiskt hinna avsluta en hel mening??

En annat typ av lyx.

Missförstå mig inte nu för att handen på hjärtat så älskar jag  faktiskt våra familjesemestrar otroligt mycket där man får flera veckor tillsammans och kan ta igen all den där transport tiden som man har annars och byta ut den mot riktig kvalitets tid. Tid som räknas. Kanske man behöver lite av båda delar.? Eller låt mig ändra det, för jo, det gör man. Bästa upplägget för en småbarnsfamilj vore väl att först köra familjesemester med uppstissade barn, tjafs och kilovis av packning för att sen utan packning ( en liten dröm som jag fått på sistone..hur befriande att bara köpa allt på plats??) resa ledigt och luftigt i lugn och ro med sin man?

 

IMG_8524

Men, nu har vi ju tre barn varav en liten bebis som jag dessutom hel ammar och inte för något i världen varken vill eller kan lämna bort. Men, jag vet att den tiden kommer tillbaka. Snart så kan man göra små avstickare på tu man hand och få vara sådär barnslig och ansvarslös som man bara drömmer om att vara ibland.

IMG_8504
IMG_8514
IMG_8476
Om du undrar var min ”spetsdröm” kommer i från så unnade mig lite shopping i lilla staden Almunecar där vi huserar. Kände att den var en riktig Tarifa-weekend-dress så jag slog till! Så skön och fin tycker jag.
IMG_8515
Mina slingor har blivit ännu tydligare nu av all sol. Gillar att det ser sådär ”beachigt” ut och får en naturlig saltvatten look. Snart är det dags för ett nytt besök hos min frisör Natalie på Creative Heads, måste fixas innan Guldknappen galan och två veckor. Håret har ju vuxit galet mycket i sommar!

Men åter till ämnet, man får helt enkelt hålla sig till tåls och göra mysiga saker här hemma i stället typ gå till frissan, gå på date med sin kille eller man i stan ( Stockholm är grymt romantiskt!), uppdatera sin höstgarderob eller dricka lite drinkar med vännerna ( så fort hon tar flaskan då..) Ok, lite svår den där sista just nu men snart så.

Gäller att tänka positivt och glädjas åt det som man faktiskt har här och nu. Glöm inte bort det.

Önskar dig en fin kväll.

Kram

 1. Linda skriver:

  Hej!
  Åhh vad skönt att höra att det finns fler som känner som jag och min man gör.
  Vår semester är snart slut och jag (vi) känner oss inte ett dugg utvilade.
  Barnen har haft en toppenledighet med skojigheter, lugn och mys.
  Men maken och jag känner att vi hade behövt ett par dagar bara för oss själva.
  Så nu har vi bokat en spa-weekend för bara oss två lite längre fram i höst. Bäst att boka en helg för vuxentid, för annars vet jag av erfarenhet att det inte blir av, då man sätter barnens behov främst och skjuter på sina egna.
  Tack för en fin och inspirerande blogg!
  Ha en riktigt fin och mysig helg!
  Kram

  1. Valerie skriver:

   Tack snälla du och ja, en spa weekend vore något!!!!

 2. Tilda skriver:

  <.3 feel u! Ses snart!

 3. Anna skriver:

  Hej min älskade vän, gu vad jag saknar dig/ er! Du är inte egoistisk alls! Man behöver semester efter semestern! Inge konstigt alls att känna så när man har tre barn! Kommer hem på onsdag, suger in det sista av Grekland! Love you

 4. Viyanne skriver:

  Valerie, du är verkligen inte ensam! Känner helt klart (med två småtjejer) att jag och min man behöver egentid, men som sagt, det kommer! Kan kännas överväldigande och tidvis hoppslöst (trots att man samtidigt aldrig vill lämna barnen) men det positiva överväget det där jobbiga och med tiden kan man, precis som du säger, åka iväg själva och få dricka kaffe som är varmt och läsa en tidning. Och faktiskt kunna föra ett samtal med sin man. Drömmen.

 5. Erika skriver:

  …å jag som inte haft den stora lyckan att få ngra barn skulle byta med dig DIREKT!! Så fokusera på det du har…
  Kram e

Comments are closed.

LOADING..