KAOS men på plats

IMG_7661
Här lämnar vi ett regnigt Stockholm för att åka söderut men resan blev inte riktigt som vi tänkt oss…

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med dig!!

Här är det fint ( nu i alla fall)

Phjuhu, alltså, vilken resa!! Jobbigast någonsin tror jag. Kommer fram till Arlanda och möts av att Norwegians flight är försenat i två timmar..Barnen börjar redan bli lite kinkiga men vi tänker att det nog blir bättre när vi ätit lite mat. Känns också lite extra nervigt eftersom vi har med oss lilla Leonie. Man vill liksom inte att något ska gå fel då..

Verkade dessutom som att hela Sverige var på flygplatsen dessutom, hur mycket folk som helst!

Hänger på Arlanda i ett par timmar och ska precis gå till gaten- Flight cancelled!!! What?? Får hämta ut bagaget, åka till ett hotell på Arlanda sova några timmar för att sen gå upp kl 04.00. Vääärldens jobbigaste resa helt enkelt och i går var jag så trött att jag inte orkade öppna upp datorn och titta in till er. So sorry.

Men NU är vi här och det är så varmt och skönt. Kylskåpet är fyllt med Spanska godsaker som platta persikor, apelsiner ( för att pressa på morgonen) avocados och ett gäng goda ostar och smarrig Pata negra.

I kväll ska vi fira att vi är på plats och att semestern äntligen kan få börja.

IMG_7662
Glad i hågen packar vi in oss i bilen ( tänk om vi visste vad som väntade??)! Ett dygn senare är vi nu på plats. Phu. Men vi är glada och förväntansfulla och mycket mycket piggare idag.

Testade även att ta med hela familjen inklusive bebis till marknaden och konstaterade att det nog inte funkar så bra här i värmen. Vi får prova oss fram med vad som funkar och inte för lilla bebben. Just nu är det 35 grader varmt så det är tur att vi har AC inomhus.

Nu kallar pooolen och dom stora tjejerna vill bada. Leonie sover svalt och skönt inne i sovrummet så jag känner mig trygg att gå ut en sväng och leka med kidsen.

Önskar dig en fin fortsatt dag!!

KRAM

IMG_7690

Vaknade upp till detta denna morgon. Inte helt fel!

 1. A-M skriver:

  ha en mysigt semester, snygg outfit!!

 2. Annika skriver:

  Usch vilken pärs… Men nu har ni haft ert jobbiga och en skön semester väntar, härligt!
  Ha det riktigt gott och njut av värmen 🙂

 3. Låter som en riktigt jobbig start på resan, skönt att ni är framme och kan börja njuta nu.. Ser fram emot härliga semesterbilder 🙂

  Kram Catta

 4. Elin skriver:

  Fy vilken resa! Men kan tänka mig att det är helt ljuvligt att vara i värmen nu! Var i Spanien befinner ni er? Såg på nyheterna att det var närmare 40 grader varmt i södra Spanien.
  Ha en riktigt skön semester nu!

 5. Wow vilken resa! Men vad skönt att ni är framme. Ha nu en ljuvlig semester! Kram

Comments are closed.

LOADING..