BEBIS

dsc_5678-682x1024

Alltså ÅH!

Jag kan inte förstå att det var såhär längesedan som lilla Luiza var så liten. Hjälp, tiden går så fort och är det någon man ser det på så är det ju barnen. Dom bara växer och blir större, i både storlek och personlighet för varje dag! Både skrämmande och härligt på en och samma gång!

.

Annars då? Bloggen håller på att flyttas men sådant tar ju alltid lite extra tid och går inte helt enligt planen! Men det är på gång och jag skriver ut min nya adress så fort den är live så ni kan skriva ner och spara den på er telefon eller dator. Ni får bara vänta lite, lite till!

.

Ps. Letar efter en seriös, grym städfirma som kan komma hem till mig 1 gång i veckan och grovstäda! Vet du någon här i göteborgsområdet så släng iväg en kommentar så är du super duper gullig!

.

KRAM, tilda

 1. Ninni skriver:

  Klara Blank är fantastiska! Jättegulliga tjejer som verkligen kan städa!!!

 2. Rasmus skriver:

  Hej
  Kan varmt rekommendera dig att kontakta oss på bofint Städservice. http://www.bofint.se. Vi är ett härligt gäng med kollektivavtal och schyssta villkor. Vill du ha hjälp av Göteborgs bästa serviceföretag kontakta bofint. 0300-440020

 3. Hemfrid ska vara bra, finns i Göteborg och är etablerade.

 4. Elin skriver:

  Kul med lite nytt för dig och vilken möjlighet! 😍
  Du kan ju alltid fråga tjejen ni hade förra gången men bara hon inte skickar ”fan heller” 😂😂 haha. Kram ❤

  1. tilda skriver:

   JA, verkligen! Så peppad! HEHEHE, just ja!

 5. Busan skriver:

  Jag har, enligt mig, BÄSTA städfirman i Göteborg som heter PassUP. Kontakta Lotta, Lotta Macherelle, gullbergs strandgata 36 a, mobil 0733-50 75 09. Du kommer inte bli besviken (till mig kommer dom i morgon, igen) 🙂

Comments are closed.

LOADING..