TEAM twinnies!

IMG_8729

Min älskade twinnie och jag!

Ni som känner mig vet ju om att jag inte alls gillar att stå still och stampa på ett ställe alltför länge. Saker måste hända. Man måste våga. Jag tröttnar annars lätt och tappar helt enkelt inspirationen.

Jag vill ut i vida världen och testa mina vingar. Röra vid något nytt och spännande som jag inte tidigare varit vid. Det gör mig peppad på att göra något ännu bättre!

Jag har fått ett stort gäng olika erbjudanden de senaste månaderna (otroligt smickrande, TACK!) men jag har helt enkelt trivts för bra hos fantastiska teamet på Damernas Värld. Har inte känt för att flytta alls!

IMG_8727

Fick nyligen ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till och som kändes rätt men framförallt så kul och fint i magen. Jag kommer numera att jobba tätare med min bästa twinsister (lyckan över det!? Love you long time) och jag kommer att bli lite mer min ¨egen¨ chef med större möjligheter till stora samarbeten och kampanjer, mer på egen hand!

Hörrni! Hoppas ni vill hänga med mig på min nya resa. Samma tilda med samma blogg och innehåll men med en helt ny adress!

.

Hör av mig med min nya adress så fort den är live!

.

KRAM tilda

 1. Va kul!! Grattis🙏🏻 Jag önskar dig lycka till och jag tror det kommer bli en game changer deluxe för dig👌🏻👌🏻 Sky is the limit, kram

  1. tilda skriver:

   tack <3

 2. Så tråkigt att höra att du lämnar Damernas! Men nya utmaningar är alltid spännande 💛 Ska bli roligt att följa dig där! Kram Johanna

  1. tilda skriver:

   Tack fina johanna!

 3. Tilda, Åhhhh va tråkigt att du slutar på DV 🙁 Stort lycka till på ditt nya äventyr som jag tror kommer att bli kanon! KRAM Sus

  1. tilda skriver:

   Tack fina SUS <3

 4. Så spännande! Självklart hänger vi på =) kram!

  1. tilda skriver:

   YEEEEY

 5. Kul! Grattis. Såklart vi hänger med. ☀

Comments are closed.

LOADING..