Ett makalöst glow!

IMG_8341

Vi kör vidare med mina favoriter från badrumsskåpet! Dom inläggen är ju himla populära och jag har ett helt gäng favoriter. Gamla och nya så vi kör på helt enkelt!

Dagens tips är denna makalöst bra produkt från Babor. Ger din hud en lyster från en annan värld (for real!) och jag lägger den innan min makeup om morgonen! Du glider liksom runt med ett enda glow, hela dagen!

.

Hemma med 2 lediga små fredagsbarn. Här är det trots, från alla håll och kanter. En 5-åring med tonårssyndrom (5-6 års åldern kallas ju inte ¨lilla-tonåren¨ för ingenting! ¨Mamma, du fattar ingenting, gaaaaaah¨) och en liten med 1,5 års trotsen från hell. Phuuuuuu!) Låt mig bara överleva dagen, hehe.

Idag kommer Joanna och Ida hr från sthlm och sedan kommer också mamma och pappa och joinar. Himla mysigt! Antar att dom saknar den andra systern lite också!

KRAM, tilda

LOADING..