Känner mig så grå!

IMG_8496 (2)

Shirt/ the shirt factory denim/ levi’s loafers/ flattered

IMG_8504

Godkväll finisar!

Hoppas att allt är bra med er. Sitter och slappar i soffan med en påse popcorn och ett fullt glas med ingefärshot! Surfar runt efter olika typer av laserbehandlingar för små ärr på huden. Kom in på det via Kim.K som hade taggat sin huddoktor i något inlägg på sin instagram för ett litet tag sedan. Såg också hur den doktorn liksom trollade bort ärren och ojämnheterna på huden med hjälp av lasern. Magi! Nu är jag såklart besatt och efter febrilt efter någon som utför den typen av behandlingar här i sverige!

Är inne i en sådan grå period just nu och känner mig otroligt, ja GRÅ! Grå och trött i huden, glåmig så det står härliga till, genomskinlig och helt utan spänst! Gah. Likadant varje år och det spelar liksom ingen roll om jag ens sminkar mig. Känner mig aldrig riktigt tillfreds med resultatet. Konstigt det där att man kan ha sådana ups and downs och ena dagen känna sig smashing medan du nästa dag bara vill dra täcket över huvudet och gömma sig. Någon som känner igen sig eller är det bara jag?

.

Nu blir det lite serie marathon och nu kollar vi på LUTHER. Grymt bra och spännande serie. Tack för tipset fina Åse!

 KRAM, tilda

 1. Amanda skriver:

  Känner igen mig SÅ himla mycket! Denna tiden på året är hemsk. Har oxå en 1,5 åring, trots hej hej! Haha. Har använt swiss clinics roller nu två omgångar med vila mellan och tro det eller er – några gamla ärr efter finnar håller på att trollas bort! Är helt i extas! Så bra produkt! Har du testat den? Kram å tack för en underbar blogg – alltid lika inspirerande och rolig att läsa!

  1. tilda skriver:

   Men wow, låter ju fantastiskt! Måste jag TESTA omedelbart! Kör du den i olika omgångar då?

 2. Åse skriver:

  Härligt!!! Puss på dig snygging!

  1. tilda skriver:

   KRAM <3

 3. Pia skriver:

  Men gick du inte på salong och gjorde någon slags dyr behandling? Är du inte nöjd med resultatet? Skulle vara intressant att veta då jag själv funderat på injektion av fukt (som jag tror du gjorde).

  1. tilda skriver:

   Jo, och gör fortfarande. Älskar dermapen behandlingen och huden blir så mycket bättre! Är dock en som älskar att testa nya behandlingar och hade varit himla kul att testa!

   Restylane vital är också en grym behandling för dig som vill få ett yngre och fräschare utseénde!

 4. Var kommer soffan ifrån? 🙂

  1. tilda skriver:

   JOTEX!

 5. Känner igen känslan. Grå grå grå. Inget smink i världen verkar hjälpa. Nu behöver vi sol. Krsm och trevlig helg.☀☀☀

  1. tilda skriver:

   Nej. Inget what so ever. BUHUUU!

Comments are closed.

LOADING..