Ha en LOVEly day!

IMG_8380

Visst blir man glad av att bära ett par roliga skor med färgglada, roliga strumpor i? Yes, jag älskar det.

.

Middag och ett ihopplock av det som fanns kvar i kylen. Ska strax hämta barnen för helg-ledighet och sedan åka och handla mat! Just nu är kylen tom och jag gillar den fullproppad med massor av valmöjligheter till luncher och kvällsmiddagar!

.

KRAM, tilda

 1. Sanna skriver:

  Hej! Vill först börja med att tacka för mkt inspirerande läsning:) Sen ska jag slänga iväg kanske den mest underliga fråga någonsin. Jag ska köpa en Stokke scoot, googlade efter recensioner och såg i ett inlägg att du har/hade(?) en. Såå snygg färg! Det är möjligen inte så att er står o dammar (läs, inte används) o vill byta den mot lite cash 🙂
  Maila gärna denna underliga människa om det skulle va av intresse… 😀
  Må så gott, Sanna

  1. tilda skriver:

   TACK söta <3

   Jag sparar nog den ett litet tag till… man vet aldrig om det kommer en liten 3:a!

Comments are closed.

LOADING..