En stressig morgon!

IMG_8387

GODMORGON!

Mår ni bra? Idag är jag så trött och morgonen var allt annat än lugn. Charlize totalvägrade kläderna och fick ett utbrott eftersom kläderna jag lagt fram dagen innan inte var tillräckligt bra. Gah, du är 5 år och jag bestämmer fortfarande vilka kläder du ska ta på dig på morgonen! Lilla L vägrade blöjan men vill fortfarande inte gå på pottan. Ja men ni fattar! Tååååålamod, andas! Blev lite lugnare när jag tänkte på att helgen är här om någon dag för då händer det grejer. Finbesök från sthlm, mysmiddagar, mello, vin med vänner, pressfotografering, eldning på baksida och beslut om poolbygget som strax sätter igång. Imorgon åker vi och bestämmer typ, modell och färg på kaklet i poolen! Är helt inne på beige eller grå botten! Vad tror ni? Är ju inte som alla andra och vill inte ha klassisk blå mosaik på botten. Vill ha något helt annat!

Hörrni, nu ska jag börja jobba på ett kul samarbete och fota en massa nyheter nu när ljuset ändå är ok!

KRAM, tilda

LOADING..