Matchande flickor!

IMG_8161

Häromdagen lös solen på oss så härligt och vi tog en liten eftermiddagsglass på verandan i tjejernas nya, urfina plagg från danska  Mini a ture. Åh, man måste ju bara älska dansk mode!

Varmfodrade regnkläder är grymt för barnen till förskolan nu när våren smyger sig på bakom hörnet. Himla bra och himla funktionellt. Lilla L fick en overall som kommer att funka perfekt till förskolan och Charlize fick ett 2-delat set med jacka och byxor!

IMG_8118

Mössorna kommer från MarMar Copenhagen, också dom matchande såklart!

.

Godmorgon! Tjejerna är på förskolan och var super laddade för dagens utflykt. Jag själv sitter begravd i jobb och försöker sakta men säkert beta av den tjocka högen i mailkorgen. Typiskt mig att flagga vissa mail som jag så fint ¨tar senare¨. Jag menar, den högen växer sig inte mindre direkt. Dags att ta tag i den!

.

Vad gör ni idag? Skiner solen på er?

.

KRAM, tilda

LOADING..