Vad är en dag på jobbet?

IMG_7953-2

Vaknade upp med klarblå himmel och en sol påväg upp. Fågelkvitter utanför fönstret och dimma på rutan! Är våren äntligen påväg kanske?

Just nu är himlen inte så blå och en stor, grå dimma har lagt sig över kullavik denna förmiddag! Äsch, vad gör det när jag ändå är begravd i jobb?! Tänder ett par ljus och myser upp med datan och jobbet i knät! Vad är en dag på jobbet?

.

KRAM, fin dag till er alla!

 1. Louise skriver:

  Hej, du har så vackert hem. Var ör mattan o fåtöljen ifrån ? Ha en härlig dag🤗

  1. tilda skriver:

   Tack snälla. Båda två är från ett samarbete tillsammans med Jotex!

 2. Vart kommer bordet ifrån?

  1. tilda skriver:

   asplund!

 3. Madde skriver:

  Hej Tilda! Jag hoppas du kan hjälpa mig. Jag har nämligen precis köpt lägenhet men har kört fast, då kom jag att tänka på dig som är en hejjare på inredning 🙂

  Jag gillar tonerna brunt, beige, svart och vitt då det blir väldigt mysigt ihop. Jag tänker mig vardagsrum med vita väggar, lite mörkare golv med brun soffa och svarta möbler i övrigt. I sovrummet har jag mörkbrunt golv och vill egentligen ha svart säng (och sängbord) men idag är dem vita, funderar på att måla om… tänker mig även lite beiga väggar eller kanske någon fondvägg. Tänker mig även en vit garderobslösning men det kanske skär sig med beiga väggar? Ja du hör ju, det är kaos i hjärnan. Är jag ute och cyklar med allt? Jag har liksom ideer men får inte ner det på print. Hade inte du velat hjälpa mig med en inspirationsboard med inredning för en vettig peng/gör det själv-tips inom färgerna ovan för en (läs: nu rätt fattig) tjej som vill bo mysigt? Hade varit såååå snällt 🙂

  1. tilda skriver:

   Vitt, svart och beige ihop är super snyggt! Vill du att rummet ska kännas varmt, ombonat och mysigt så addera lite mässingprodukter! Det gör susen!

   Släng på lite härliga blå/grå kuddar i soffan för extra hemtrevnad!

   KRAM tilda

 4. Malin skriver:

  Lät mysigt! För mig är en dag på jobbet att va igång från tidig morgon till sen em och knappt hinna sitta ner och ta lunch ( inom vården)
  Så olika världar det kan va:)

  1. tilda skriver:

   Ja, visst kan det! Heja DIG!

 5. MY skriver:

  Vilket snyggt hem, vart kommer den fina brickan ifrån? 🙂
  Din jobbdag hörs mycket mysigare än min!!!

  1. tilda skriver:

   Brickan kommer från Newport!

Comments are closed.

LOADING..