Briljant idé

201702260914369401_sbig

Önskar att min frukost såg ut såhär idag men istället tuggar jag på en torr och hård rågmacka som legat alldeles för länge i skafferiet. Måste storhandla pronto!

.

Började min morgon med en skön sovmorgon, iallafall till klockan slog 07.45. Skönt med den där extra halvtimmen på morgonen då du faktiskt får ligga kvar i sängen och dra dig! Har kommit på den briljanta idén att om barnen vaknar innan 07 så sätter jag dom bara i soffan på övervåningen, slänger på en film, hämtar lite välling och stänger grinden för trappan. Då kan jag med gott samvete lägga mig i sängen i minst 30 min, slumra till för 5 minuter, dra mig ytterligare 5 minuter och kolla igenom den där mailkorgen som alltid är för full! Bra va? Att jag inte kommit på detta tidigare. Det är ju en briljant idé, hehe.

Nu ska jag göra något så kul som att betala räkningar. Finns det något tristare? Uhuuu! Efter blir det jobb i city!

Ps. Happy semmeldag. Vill du göra mina och systers urgoda och nyttiga semlor (klart du vill!!) så kika in det här receptet!

.

KRAM, tilda

LOADING..