HOW TO FAKE PERFECT SKIN

IMG_8298

Jag är en skönhetsjunkie och älskar att prova nya produkter! Men det är ju så mycket mer än att bara dra på lite concealer runt ögonen för att nå den där perfekta looken!

Här är mina bästa tips för att face the perfect skin:

IMG_8248

Steg 1. Primer / Daycréme

Jag börjar alltid med att lägga på en dagcréme med lite glow i. På riktigt så gör det all skillnad och huden är bra återfuktad och slipper bli ¨kakig¨. Ger en grym bas innan jag lägger på min foundation!

IMG_8255

Steg 2. Foundation

Älskar den här foundation. Den är lättaplicerad, motverkar linjer och rynkor och lämnar ett felfritt, naturligt resultat!

IMG_8263

Steg 3. Concealer

Har jag en dålig dag så funkar en concealer långt! Brukar alltid dutta med mina fingrar på problemområden, finnar och under mina ögon. Den här från By Terry är på riktigt magisk! Den trollar bort precis allt! Har alltid med mig en i väskan, ifall jag behöver förbättra på under dagen!

IMG_8269 (1)

Steg 4. Puder

Efter att jag är färdig med min ¨bas¨ så sveper jag över mitt transparenta puder över ansiktet. Håller min makeup på plats under dagen och trollar bort glansiga områden på nolltid!

IMG_8271

Steg 5. Highliter

Sist, men absolut inte minst, en highliter.

Jag har 2 favoriter som jag alltid håller mig till. En i fast form från glow minerals som jag duttar på kindben och näsvingen! Den krämiga från Mac duttar jag på mina ögonlock för en piggare, mer vaken look!

IMG_8296

Har du kanske några tips på bra produkter som du inte klarar dig utan och som du använder dig av för att få den där perfekta looken?

 1. Lollo skriver:

  Bästa inlägget på länge! Grymt!

  1. tilda skriver:

   KUL! <3

 2. Carina skriver:

  Om man har en ljus hy vilken färg tror du man ska välja på foundation då?
  Med vänlig hälsning Carina

  1. tilda skriver:

   Hm! Gör färgtestet hos skincity så får du reda på vilken färg som passar din hud bäst!

Comments are closed.

LOADING..