Tidig morgon i kullavik!

IMG_8029

Godmorgon härliga söndag!

Här var det morgon redan vid 06.30 imorse. Ingen sovmorgon här inte och det är bums upp, utan betänketid! Sitter och knåpar ihop lite födelsedagskort för dagens födelsedagsbarn. Idag är det kalas för hela slanten och medans barnen är iväg och busar så ska jag ta tag i det sista i garaget. Räkna med mer bloppisprylar som är påväg upp!

IMG_8058

Lilla lottan hinner knappt upp innan hon ska ta av sig jamasen och ta på sig kläder! Hon är så jäkla noggrann och vet precis vad hon vill ha och inte ha så när det är dagis dags och vi har små bråttom om morgonen och inte hinner prova 10 toppar + 20 byxor (dom får inte sitta för löst och strumporna måste sitta perfekt, gaaaaah!)  så innan vi bestämt oss så har klockan hunnit bli lunchdags. Så det smartaste är att lägga fram kläder dagen innan. Annars ska jag tala om att vi aldrig kommer iväg, hehe.

IMG_8082

Leo-set från MarMar Copenhagen, babyshop.se

.

Nu ska jag sätta igång med lite jobb här när barnen sitter med sina Ipads en liten sväng. Förresten så behöver jag tips på bra, roliga, och framförallt lärorika appar till mina tjejer. Film och SF bio i all ära men lite lärorika spel är ju inte heller fel! (För 5-6 åringar och 1-2 åringar!)

.

Och ett litet härligt söndagstips. Idag har sleepo 20% rabatt på hela sortimentet. Använd bara koden sleepo20 vid kassan! Jag själv passade på att klicka hem det här fina överkastet som jag kikat på bra länge nu!

Fin söndag!

.

KRAM tilda

 1. Elin skriver:

  Minilobes olika appar annars kollar jag på pappasappar.se för tips

  1. tilda skriver:

   Toppen, tack!

 2. Jos skriver:

  Jag var likadan med strumporna i den åldern. Kunde prova flera olika par varje morgon, haha. Händer än idag måste jag erkänna, haha.

  1. tilda skriver:

   Hehehe!

Comments are closed.

LOADING..