I annonssamarbete med CLEAN

Minnen från förr!

Inlägget presenteras i samarbete med Clean

IMG_8089

Som en liten godisbutik av parfymer!

Jag är ju en parfym-nörd av rang och gillar verkligen att prova nya dofter. De flesta nya dofter är välkomna och alla används vid olika tillfällen. Ska jag ut på en middag så använder jag en tung doft, ska jag på möte så blir det en lugnare, lätt kripsig doft och ska jag på semester så åker någon tropisk, exotisk doft på. Cleans parfymer kan du ha vid alla olika tillfällen och jag gillar varenda en av dom!

IMG_8112

Dofterna från clean ger mig ett helt gäng med tillbakablickar till fina minnen från förr. Speciellt ¨warm cotton¨. Drömmer mig tillbaka till den där härliga, fina sommardagen i juli någongång som jag minns som igår. Vi hade alldeles nyligen flyttat till vårt älskade Glyfada, söder om Athen. Det var högsommar och värmen slog till som en våg över mig när jag öppnade upp dörren till trädgården. Fågelkvitter från höger och vänster och den ljuvliga doften från tvätten som hängde på tvättstället från gårkvällen. Den frätande doften av nyklippt, lätt bränt gräs och det där svala, alldeles ljuvliga morgondoppet i poolen i trädgården efter ett svettigt löp-pass längs med strandkanten! Ett par spray av Cleans signaturdoft¨warm cotton¨ för att framhäva den där fantastiska, pirrande känslan ännu mer. Sommar, sol och en positiv, pirrande känsla i kroppen! Vad mer kan man begära?

Så härligt och fantastiskt hur en specifik doft kan slunga dig år tillbaka till just den plats och tid du befann dig då!

IMG_8209

Warm Cotton, Shower Fresh och Fresh Laundry är för mig så mycket Grekland och så fort jag tar på ett par sprut så slungas jag tillbaka till den tiden och platsen. Blir lycklig i hela kroppen!

I år tänker jag skapa nya sommarminnen tillsammans med Clean!

IMG_8203

 Vilken är din favorit?

.

KRAM, tilda

 1. Annika skriver:

  Warm Cotton! Provat andra dofter från Clean, men ingen av dem luktar speciellt länge på mig. Det gör Cotton. Kommer alltid tillbaka till den.

  1. tilda skriver:

   Alldeles ljuvlig!

 2. Paula skriver:

  Älskar deras parfymer och har de flesta. Men har aldrig sett Ultimate Beach Day, är det en ny goding som kommer i vår?

  1. tilda skriver:

   YES!!!! Den är magisk!

 3. Åh, älskar CLEAN – min favorit är r a i n <3

  Kram,
  Line

  Ps. Har du en thing för fredagsbuketter, iskall prosecco och perfekt skummade cappuccinos? Kika gärna inom min blogg:

  https://www.sundaygrace.club/

  1. tilda skriver:

   Underbar!

 4. Marie skriver:

  Rain!
  👌

  1. tilda skriver:

   SÅ GOD!

 5. nina skriver:

  Tilda! Vart hittar jag printet/tavlan med steve Mcqueen? 🙂 hoppas på svar..

  1. tilda skriver:

   easyart.se

Comments are closed.

LOADING..