Förvandling!

DSC_8657

DSC_8660

Denim/MIH jeans shirt/ Lala Berlin Slippers/ Gucci Diamondnecklace/ Jane Koenig

DSC_8666

Photos by Charlotte Håkanson

.

Godmorgon hörrni!

Fåglarna kvittrar och jag sitter med kommande veckans planering. Mycket kul som händer och många spännande samarbeten som både är spikade och påväg upp! Snart har jag också en stor nyhet att berätta för er. Kan knappt bärga mig!

Vad händer idag då? Idag är mina små tjejer lediga från förskola så det blir minsta jobb möjligt. Ska ställa ifrån mig datan alldeles snart och bara hänga med dom. Finns inget finare och absolut inget bättre heller för den delen!

.

Ps. Ett stort, megakul samarbete som jag hållit på med under januari-februari månad kommer snart live! Missa INTE det om ni vill se förvandlingar!

.

KRAM, tilda

LOADING..