Till salu!

dsc_6617-683x1024

I Charlize rum som pågår en liten förändring. Ny säng och lite ny, tuffare stil! Yes, det är hennes önskan. Hon är trött på sänghimlen som alltid hamnar i munnen och jag har mina små funderingar om ny säng, som jag tror kommer att bli så fint i hennes rum. Stay tuned!

Medans jag rensar, slänger, skänker och kastar upp nya saker på bloppisen (@tildabjarsmyrbloppis) så tänkte jag göra mig av med skrivbordet och stolen på bilden. Maila mig på mathildafingal@hotmail.com ifall du är intresserad. Det hämtas såklart här i kullavik. Blir lite svårt (och dyrt!) att skicka. Hehe!

.

Fin dag,

KRAM Tilda

 1. Anna skriver:

  Den gula kudden som finns hemma hos dina föräldrar på sängen var köper man den? Krukan och citronträdet så himla fint ha en skön kväll

  1. tilda skriver:

   Åh, vet tyvärr inte. Kolla HM home! Dom har ett gäng gula kuddar!

 2. Anna skriver:

  Vilket fint rum..och krukan med citronträdet superfint. Den gula kudden som finns på dina föräldrars säng var kommer den ifrån? Och en fråga till den fantastiskt fina ringen du och din syster har vilken är det av alla deras ringar ? Tack på förhand och för allt du delar med dig ha en bra kväll

  1. tilda skriver:

   Lucy ring heter den. Maila dom så vet dom exakt vilken du menar! Den är verkligen MAGISK!

Comments are closed.

LOADING..