Klick!

Layered_Mobler_Caroline_Sandstrom

Såg att gullegrisen hade klickat hem stolen från layered för ett par dagar sedan. Hur fin? Kolla bara in puffarna, och soffan! Layereds senaste möbelkollektion är bra magisk alltså. Vill ha allt!

Solen stråååååålar i göteborg idag och när jag stack ut min nos imorse så gick ett lyckorus genom magen. Himlen var klarblå och lukten av frisk vind, solens strålar och en blöt, dassig gräsmatta stack till i näsan! Maken premiärade vårjackan och barnen la sig raklånga i solens strålar på vardagsrumsgolvet. En sån sak gör mig lycklig!

Nu ska jag sätta igång med lite jobb!

KRAM, tilda

  1. ann skriver:

    Vad jobbar du med?

    1. tilda skriver:

      Min blogg och mina sociala kanaler är mitt heltidsjobb! Lycklig som får jobba med det jag älskar och tacksam för alla som kikar in här varje dag!

Comments are closed.

LOADING..