Genuint lycklig!

IMG_7313

Min söta lilla helgbukett!

Finns det något så ljuvligt (ja ok, det finns det, men ändå!) som en bunt med färska blommor och blad? Blir genuint lyckligt, långt in i själen och måste alltid ha iallafall minst en bukett med den varan hemma! Gör mig på riktigt varm inombords, hehe.

Annars då? Vad hittar ni på denna grå, trista och regniga februari dag? Jag har precis kommit hem efter ett uppfriskande, kul och produktivt lunchmöte tillsammans med Linda och nu jäklar hörrni. Nu händer det snart grejer. Wiiiii! Mer om det, också inom kort!

Nu ska jag plocka upp barn på förskola men drar mig för att gå ut. Det slår verkligen som spön i backen och jag hittar inte ett enda paraply i detta hem? GAH!

KRAM, tilda

  1. Åsa skriver:

    Äntligen ska ni börja podda igen! 🙂 Den var ju så bra! Ska bli jättekul att se alla rum ni gjort om, kan inte annat än bli bra med er smak.

    1. tilda skriver:

      YEEEY!

Comments are closed.

LOADING..