Dagisbrallan!

IMG_7829

En liten teaterapa. Dessa grå, regniga och mindre kalla dagar så är ett par fodrade regnbyxor perfekt. Miniature har så mycket finsaker och jag ska bums in och beställa ett par till Charlize också! Perfekta dagisbrallorna!

IMG_7831

jacket/ monclér raintrousers/ miniature hat/ stella mquartney (Allt från babyshop.se)

Vilka super grå dagar vi haft i göteborg dom senaste dagarna. Hjälp! Det är så att jag på bums måste boka en resa till något varmare ställe. Varje år, runt maj så drar jag, barnen och mamma till något varmare ställe och vi har varit lite överallt dom senaste åren. Iår så funderar vi på alcudia på mallorca.  Någon som varit där? Bra? Ser ju onekligen fantastiskt härligt ut och mallorca är ju bara för härligt. Älskar mallorca!

.

Nu blir det sen frukost och sen ska vi ut och röja i garaget! 

KRAM, tilda

 1. Jag har varit där. Superstrand och fint i gamla alcudia. Vi bodde på Sunwing. Älskar Mallis men vädret är inte superstabilt i maj tyvärr. Cypern? Också en favvo.

 2. Alcudia är fantastiskt men på tok för kallt i maj! Vi var för i slutet av maj för ett par år sen och hade 13-14 grader, har kompisar som råkat ut för samma andra år tyvärr.

 3. Vi va på alcudia förra året i maj. Fantastiskt hotell maten osv dock regnade det halva veckan… men annars toppen!

 4. Jag har varit på alcudia och det är helt fantastiskt!! Ni kommer inte bli besvikna.. mycket barnfamiljer och fantastiskt strand!!😍

 5. Var i Alcudia i somras med våra två barn 3 och 4 år. Måste säga att jag blev glatt överraskad. Wow, vilken strand och vilket vatten! Väldigt barnvänligt. Staden är väldigt turistig, det är inte direkt något genuint spanskt över den men det andra övervägde tycker jag. Rekommenderar!

 6. Så söt Luiza! Tack för tips om regnbrallorna, ska spanas in. Förresten, vår son ska börja på fsk i mars och jag känner mig helt novis på det haha så jag frågar dig:). Har du två uppsättningar med plagg? Liksom kläder osv som bara hänger på fsk? Å typ vissa plagg som bara är”förskoleplagg osv”? Lämnar du dina barn med bil eller tar dem i barnvagn? Jag kommer köra bil å då känns det ju som man typ kan ha en vinteroverall på fsk å så tex ta ett fleeceställ eller liknande i bilen till fsk..
  Många tankar här som du hör:)
  Stor kram!

  1. Grymma är dom, och himla fina set finns det också!

   Yes, har 2 uppsättningar. 1 overall hemma, 1 på förskolan. Ett regnset hemma, ett på förskolan etc! Sedan har v¨ra barn på förskolan där mina barn går en korg var med lite extra kläder i, ifall dom andra blir blöta eller ifall en olycka råkar hända!

   Nope. Dom små sover gemensamt i ett rum på madrasser tillsammans efter lunch! Vagn har dom en dubbel på vår förskola, när dom går på utflykt etc.

   Kör dom i bilen och då åker dom i en jacka, som dom sedan hoppar i igen när det är dags att åka hem för dagen!

   Men gud, fråga på. Mycket nytt inför förskolestart!

   KRAM!

 7. Fina Tilda, skulle nog tänka till om en resa till Mallorca i maj pga vädret. Å andra sidan vet man ju aldrig. Har varit på Mallorca flera gånger då denna fantastiska ö sedan flera år tillbaka är en favorit. Alcudia har jag besökt 2 ggr och den ena i maj, vi hade väldigt tur med vädret då det var ”kallt” och regnigt flera dgr veckan innan och efter… Andra gången i juni och då var det perfekt väder. Dock har jag släkt och vänner som varit där i maj, med både kanonväder 2 veckor i sträck men även dåligt väder. Tänk om vi kunde styra vädret, vilken dröm! :)) Önskedröm;)

Comments are closed.

LOADING..