Dagisbrallan!

IMG_7829

En liten teaterapa. Dessa grå, regniga och mindre kalla dagar så är ett par fodrade regnbyxor perfekt. Miniature har så mycket finsaker och jag ska bums in och beställa ett par till Charlize också! Perfekta dagisbrallorna!

IMG_7831

jacket/ monclér raintrousers/ miniature hat/ stella mquartney (Allt från babyshop.se)

Vilka super grå dagar vi haft i göteborg dom senaste dagarna. Hjälp! Det är så att jag på bums måste boka en resa till något varmare ställe. Varje år, runt maj så drar jag, barnen och mamma till något varmare ställe och vi har varit lite överallt dom senaste åren. Iår så funderar vi på alcudia på mallorca.  Någon som varit där? Bra? Ser ju onekligen fantastiskt härligt ut och mallorca är ju bara för härligt. Älskar mallorca!

.

Nu blir det sen frukost och sen ska vi ut och röja i garaget! 

KRAM, tilda

 1. Louise skriver:

  Bästa majtipsen: Fig tree bay på Cypern och Ocean club på Gran canaria 👍🏼

 2. Åsa skriver:

  Fina Tilda, skulle nog tänka till om en resa till Mallorca i maj pga vädret. Å andra sidan vet man ju aldrig. Har varit på Mallorca flera gånger då denna fantastiska ö sedan flera år tillbaka är en favorit. Alcudia har jag besökt 2 ggr och den ena i maj, vi hade väldigt tur med vädret då det var ”kallt” och regnigt flera dgr veckan innan och efter… Andra gången i juni och då var det perfekt väder. Dock har jag släkt och vänner som varit där i maj, med både kanonväder 2 veckor i sträck men även dåligt väder. Tänk om vi kunde styra vädret, vilken dröm! :)) Önskedröm;)

  1. tilda skriver:

   Ja men hur bra hade det varit!! 🙂

 3. Kajsa skriver:

  Ja, Göteborg har verkligen bjudit på satans trist väder i helgen! Man längtar ju som bara den efter sol & värme nu!! ☺️️ Jag åker till
  https://www.ving.se/spanien/cala-bona/sunwing-cola-bona i slutet av maj med min familj. Fick tips av en vän att det var Mallis vakraste ställe & hon har varit där mycket. Tack för bra & inspirerande blogg! Kram

  1. tilda skriver:

   Har varit där, fantastiskt härligt!

 4. Frida skriver:

  Så söt Luiza! Tack för tips om regnbrallorna, ska spanas in. Förresten, vår son ska börja på fsk i mars och jag känner mig helt novis på det haha så jag frågar dig:). Har du två uppsättningar med plagg? Liksom kläder osv som bara hänger på fsk? Å typ vissa plagg som bara är”förskoleplagg osv”? Lämnar du dina barn med bil eller tar dem i barnvagn? Jag kommer köra bil å då känns det ju som man typ kan ha en vinteroverall på fsk å så tex ta ett fleeceställ eller liknande i bilen till fsk..
  Många tankar här som du hör:)
  Stor kram!

  1. tilda skriver:

   Grymma är dom, och himla fina set finns det också!

   Yes, har 2 uppsättningar. 1 overall hemma, 1 på förskolan. Ett regnset hemma, ett på förskolan etc! Sedan har v¨ra barn på förskolan där mina barn går en korg var med lite extra kläder i, ifall dom andra blir blöta eller ifall en olycka råkar hända!

   Nope. Dom små sover gemensamt i ett rum på madrasser tillsammans efter lunch! Vagn har dom en dubbel på vår förskola, när dom går på utflykt etc.

   Kör dom i bilen och då åker dom i en jacka, som dom sedan hoppar i igen när det är dags att åka hem för dagen!

   Men gud, fråga på. Mycket nytt inför förskolestart!

   KRAM!

   1. Frida skriver:

    TACK för bra tips! <3

    1. tilda skriver:

     KRAM!

 5. Jessica skriver:

  Var i Alcudia i somras med våra två barn 3 och 4 år. Måste säga att jag blev glatt överraskad. Wow, vilken strand och vilket vatten! Väldigt barnvänligt. Staden är väldigt turistig, det är inte direkt något genuint spanskt över den men det andra övervägde tycker jag. Rekommenderar!

Comments are closed.

LOADING..