Sneakers till våren!

BeFunky Collage

En liten sneakerspecial inför kommande vår och sommar!

Jag gillar verkligen att bära sneakers och gör det dagligen. Ett par klassiska vita är ju alltid extra schysst men ett par i färg poppar ju verkligen och är bara så snyggt tycker jag!

Dessa 5 par ovan är mina favoriter och jag skulle inte tacka nej till allihopa!

Överst f.v – adidas, blankens, ganni, new balance, céline

.

Känner mig lite bättre idag, thank god. Helg och veckans bästa dag, blir det bättre? I helgen ska det fixas inför en kommande kampanj som jag är så taggad på. Vilken tur att mamma och pappa kommer hit och hjälper till! Det är den del om jag säger så…

Hörrni. Är så sugen på kaffe men visst borde jag vänta någon dag till? Gah! Min hjärna skriker efter lite starkt kaffe!

KRAM tilda

LOADING..