Ny färg i tv-rummet!

IMG_7744

Hej du fina blå/grå vägg!

Ville ha en platsbyggd hylla längs med hela kortsidan av rummet och gärna i samma förg som övriga väggen. Åkte mot Nordsjö i mölndal och bad dom hjälpa mig blanda fram denna grå/blå perfekta färg som blev bättre än jag någonsin kunnat tro. Så galet galet nöjd. Tänk vad lite färg och ett gäng tråkiga billy hyllor från ikea kan bli så fint ihop!

IMG_7737-2

Matta från ellos.

IMG_7745

Färgkoden heter R4.05.62

.

Om du vill göra samma sak så spackla igen hålen på hyllorna innan du sätter igång att måla. Resultatet blir ett helt annat och mycket finare om du frågar mig! Förankra gärna hyllorna i väggen också om du har ett gäng små klätterapor hemma!

Sedan är det fritt fram att fylla hyllorna med diverse finsaker och växter!

IMG_7755 (1)

Min fina, lilla tokiga tjej!

KRAM, tilda

 1. M skriver:

  Hej, hittade precis och tänkte göra samma sak! Ta det som en komplimang! <3

  Har du behållt baksidan på BILLY eller enbart skruvat upp ”hyllplanen”?

 2. Petra skriver:

  Hej, sökte inspiration till mitt vardagsrum och hittade din blogg – så otroligt fint tv-rum. Men när jag beställde provfärg med den färgkod du skrivit så fick jag ljusblå… stämmer koden verkligen eller är det bara så att bilderna ser mörkare ut än verkligheten?

 3. emma skriver:

  Har du färgkoden från Nordsjö? 🙂

  1. tilda skriver:

   Finns i inlägget!

 4. Sylvia skriver:

  Nu är jag trög eller oerhört trött. Vad menar du med spakla igen hålen?
  Målade du om alla hyllor, dvs alla sidor osv innan du målade väggen?
  Håller med blev hur snyggt som helst!!

  1. tilda skriver:

   Jag spacklade igen hålen på byråerna från Ikea innan jag satte igång att måla dom! ( sitter små hål längs hela långsidan på byråerna när du köper dom som är till för hyllpanen!) Så spaka inte igen förrens du valt vart du vill ha hyllplanen!

 5. Felicia skriver:

  Är såå sugen på att måla om en bestå, och undrar använde du någon efterbehandling? Och du körde på två lager eller mer?

  1. tilda skriver:

   Ingen efterbehandling och 2 lager. Spaka bara igen hålen innan på byrån för snyggast resultat!

Comments are closed.

LOADING..