Kardashian Kids och mer kräksjuka!

IMG_7526

Denna lilla loppa är nu frisk och kry, efter dagar av feber och dålig mage. Så himla skönt för hon har knappt ätit under veckan som gått och tappat ett par kg i vikt. På en sådan liten kropp så märkts det ju fort!

Både jag och Charlize trodde senast igår att vi klarat oss undan influensan (och hurrade för oss själva!) tills vi satt i bilen påväg hem till göteborg igen då magsjukan slog till på Charlize, med buller och bång! Hon har kräkts ett 10-tal gånger sedan i eftermiddags och vill mest sova. Åh, tycker så synd om henne. Hade gjort vad som helst för att byta med henne!

IMG_7519

Lille lusen är i sitt vanliga esse och bara kör. Från morgon till kväll. Ingen ro, ingen vila! Det söta vita lilla setet med en cool revär på sidan av byxan kommer från Kardashian kids och kommer från babyshop.se för dig som undrar!

Nu blir det seriemys i soffan med maken som äntligen är hemma igen! Lyckan i det? IHH!

KRAM tilda

LOADING..