Bajsattack & soffleverans!

P1016801

Älskar man inte bara detta gulliga set? Top and trousers/ stine goya jacket/ la la berlin stylebymouche.com

Heeeej allihopa! I nästa vecka, efter stoooort uppehåll och på tok för mycket jobb (med inskolningar, jobb och små bebisar etc) så ska jag och min fotograf Charlotte äntligen ses igen. Framöver så blir det bättre klass på outfitbilderna igen. Som jag längtar!

Sitter med datan i knät och jobbar, jobbar och jobbar. Har en stooooor och mega stressig men jätte rolig kampanj framöver som jag håller på att arbeta med och idag kommer en megastor leverans. Mer om den och det så fort allt är klart!

Annars då? Trött i huvudet då lilla L klockan 03 inatt ropade inifrån sitt rum…. BAAAAJS mamma, baaaaajs! Kom in i rummet och såg bara bajs framför mig. Yes. Precis alltihop och överallt i hela sängen. Pust, stånk och stön. The fabulous life of a mommy!

Det var bara att sätta igång med storsanering 03 inatt. Upp med bebis, duscha rent bebis, springa upp och ner för trappan och tvätta sängkläder, madrasser, pyjamaser, snuttefiltar, gosisar och täcken och sedan försöka söva om en redan då pigg liten 1,5 åring. Ni kan ju förstå att det tog sin lilla tid. Kl 05 imorse hade vi fortfarande inte somnat om och när klockan sedan ringde vid 07 så trodde jag att det var ett skämt. Känns som jag lyckats få ihop 2h inatt, som max. Känner mig helt kocko locko i huvudet!

Och inte blir det en tidig kväll till sängs idag inte. Har massor på schemat som bara måste fixas iordning innan klockan slagit midnatt. Och pricken över I:et, jag är själv vilket känns mindre kul. Min man får allt ta och komma hem nu. Orka lyfta soffleveranser och inredning till ett helt gästrum/sovrum helt själv. Det går ju bara inte. Hoppas att budkillarna är snälla och hjälper mig!

.

Wish me luck! Känner mig helt galet stressad!

KRAM tilda

 1. Tuva skriver:

  Hej, tycker ditt hår är så fint! Är det ditt naturliga eller har du färgat hela håret eller slingat det?

  1. tilda skriver:

   Senast så helblonderade jag mig och la en nyansering över!

 2. Marie skriver:

  Åh, ser det framför mig! Den är verkligen inte rolig vid den tiden på dygnet! Ska bli spännande att se vad det är för kampanj du jobbar med. 🙂

  1. tilda skriver:

   Eller hur! Tack!

Comments are closed.

LOADING..