En liten Minnie Mouse

IMG_6849

Detta lilla troll alltså!

ÄLSKAR åldern hon är i just nu. Trots mycket trots (mycket trots!) så är hon bara så rolig (skrattar halvt ihjäl mig var och varannan dag, kärleksfull med pussar och kramar, mammig, mysig och förbannat rolig! Hon härmar allt vi säger och pratar i meningar och gör sig helt förstådd. Förstår vi inte vad hon säger så visar hon oss!

IMG_6840

Min lilla Minnie Mouse!

Vintern och kylan kom visst tillbaka. Snacka om grundlurad då jag för bara några dagar sedan trodde att våren var påväg. Tji fick jag!

Overallen och mössan som jag klickade hem lagom till förskolestart är bara för sött! Kommer från mini rodini, på rea dessutom!

.

KRAM, fin måndag!

 1. Men lilla goding, nu längtar vi efter er igen…..så längesedan….. saknar er alla när man kikar in här :o(
  Bamse Krama de små är du snäll <3

  1. tilda skriver:

   Bamsekramar tillbaka! En HELG pronto <3

 2. Linnea skriver:

  Vilka fina bilder på din minsta tjej! Har precis fått mitt andra barn (har två killar) och får äldsta är precis lika gammal som din L och jag kan bara hålla med om att det verkligen är en mysig ålder dom är i!

  Vill även passa på att säga (som den nyblivna tvåbarnsmamman jag är) att jag tycker du verkar gryym som tar hand om två kids så mycket själv som du gör!!

  Kram Linnea

  1. tilda skriver:

   TACK GULLIS <3

Comments are closed.

LOADING..