Plaggen som kan rädda din dag!

Foto: Emma Svensson

Foto: Emma Svensson

Foto: Emma Svensson

Är KÄR i dessa bilder som Emma Svensson tagit!

Syrran och jag travandes fram i Levi’s från topp till tå. Finns det några plagg som kan rädda en kläd/panik/dag så är det definitivt ett par schyssta blå, grå eller vita jeans och en simpel vit tisha. Mina nya kärleksjeans som jag på riktigt är helt besatt av är dessa!

Foto: Emma Svensson

Foto: Emma Svensson

Ett stycke bakdel…

Foto: Emma Svensson

… och framdel!

.

KRAM, tilda

 1. Hej!
  Ja, dom är supersnygga✨Fick mina idag. Är lite osäker på längden, jag beställde 27×30 i mina. Jag är 171cm och tycker kanske att dom är liiite korta. Hur lång är du och vilken längd har du? Stort tack. Ha en fin dag!

 2. Sååå snygga jeans 👌🏽 Villken modell är det?

  1. tilda skriver:

   Deras nya levis 501 skinny! Magi!

 3. Ida skriver:

  Så kul att ha hittat din blogg! Har saknat en ”göteborgsblogg”! Bor själv i Göteborg men är uppvuxen i Kullavik där föräldrarna fortfarande bor kvar så är ute var och varannan helg. Skulle vara kul om du ville göra en Göteborgsguide- känns som att jag kan Stockholms bästa frukostställen, restauranger osv bättre med tanke på att det mest är Stockholmstips ifrån bloggare! Hade varit superkul! Hoppas att du får en fin helg! Kram Ida

  1. tilda skriver:

   MEN VÄLKOMMEN HIT! <3

   Men såklart! Det kan jag absolut fixa! 🙂

 4. Superfina! Vilken storlek har du på de?
  Har de töjt sig mycket?
  Trevlig helg!

  1. tilda skriver:

   Dom töjer sig ja! Har stl 25 på dom!

 5. Sandra skriver:

  Är scarfen också från Levis? 🙂 Grym outfit!

  1. tilda skriver:

   YES. Allt utan skor och väska är levis! <3

Comments are closed.

LOADING..