Vaknade upp här…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och nej, här vaknade jag inte upp idag utan vaknade hemma, i min säng. Himla skönt och ljuuuvligt fantastiskt att få pussa på mina små igen. 2 dagar iväg, eller 1 vecka spelar egentligen ingen roll. Jag blir alltid lika lyrisk när jag varit borta från dom!

Jahopp! Då var Stockholm fashion week över för denna gången! Åkte hem igår kväll efter att jag tillslut bestämt mig för att skippa middagen tillsammans med daisy grace (gah, ville så gärna gå!) men fick inte ihop det med barnvakt, lämning/hämtning på förskola och en man som ska iväg på träningsläger i veckorna 2! Så därför blir det inget Köpenhamn för mig iår heller vilket känns himla trist faktiskt. Var ju tillsammans med mina fashionistas förra året och det var så KUL! Önskar att jag hade haft möjligheten att gå i år också men man får helt enkelt inte ihop det med en man som oftast är borta och 2 små barn, plus 1 hund som ska tas hand om!

Ibland bara går det inte! Men nästa år… då jäklar blir det fashion i veckorna 2!

Barnen är lämnade på förskola och jag har jobb upp över öronen som ska göras så dags att sätta fart! Börjar med mailkorgen men först en stor kopp kaffe. Lilla L varv vaken (GAH!) mellan 01-02 inatt och vägrade somna om! Pust!

.

KRAM tilda

 1. Jill skriver:

  Hej! Vacker bild! Jag undrar varifrån tavlan kommer? Tacksam för svar ☺️

  1. tilda skriver:

   Kolla med Joannafingal.se

 2. pia skriver:

  Var kommer den fina månlampan ifrån? Mvh Pia

  1. tilda skriver:

   Underbar! Från BXXLGHT

Comments are closed.

LOADING..