Glittersockor och adidas mjukisar!

IMG_6455

HELG och veckans bästa dag är här, yihoooo!

Fina ni! Hoppas att er dag har varit bra? Lilla Luiza gick till förskolan imorse och var där i 2 timmar. Idag gick det hur bra som helst och fröken skickade bilder runt lunch när hon sov så gott på sin lilla madrass. Alltså lugnet i magen då? Mitt hjärta värms!

Idag har jag varit hos Anna på ¨A factory¨ och provat, känt och klämt på nya AW kollektionerna som landar i butik senare i vår. Fick ett helt gäng nya favoriter och stine goyas höst är bara så fin. Ett set med prickar i alla olika fäger och en magisk fakepäls fastnade på min näthinna. De plaggen måste jag bara lägga beslag på när våren närmar sig! Även Dante6 hade ett gäng plagg som blev favoriter!

Nehe hörrni, nu ska jag hälla upp mig lite vit vin och tända brasan. Kom precis innanför dörren och huuuu så kallt vi har det här Kungsbacka idag. Isande kallt. Ska strax börja med maten och idag blir pasta med butternut-pumpa och parmesan. Hur gott?!

Fin fredag,

KRAM tilda

LOADING..